Simona Gherghe a dat marea veste! Felicitări!

Simona Gherghe este în culmea fericirii, fiindcă ieri a fost o zi mare în viața familiei. Bineînțeles, vedeta a ținut să își împartă bucuria cu toți admiratorii săi din mediul online.

Băiețelul Simonei a împlinit, pe 9 noiembrie, 6 luni de când a venit pe lume, iar fericita mămică a afișat un zâmbet care spune totul despre starea ei de bine. O dimineață mai mult decât perfectă, asezonată și cu muzica The Beatles.

”Îmi beau cafeaua cu domnul acesta de fix 6 luni! ?❤️ PS. Ascultăm The Beatles, ca dimineața să fie mai mult decât perfectă! ?”, a scris Simona Gherghe pe Instagram.

View this post on InstagramImi beau cafeaua cu domnul acesta de fix 6 luni! 🎂❤️ PS. Ascultam The Beatles, ca dimineata sa fie mai mult decat perfecta! 🌸 #vladioan #6luni #family #weekend #mamadedoi #simonagherghe

A post shared by Simona Gherghe | TV HOST (@simgherghe) on

Cu zi înainte de aniversarea micuțului, Simona Gherghe a mai transmis un mesaj: ”Mi se pare un eveniment important. Mâine, pe 9 Vlăduț face șase luni, așa că începem diversificarea! Acum mă duc să cumpăr aparatul acela minune pe care l-am folosit și la Ana, care prepară legumele la abur. Începem! Ce s-a schimbat față de acum doi ani, ei bine, sunt mult mai relaxată. N-o să mai aștept câte trei zile pentru fiecare legumă pe care o introduc. Nu cred că vor fi probleme. Și cred că o să fie un mare mâncăcios! Îl văd cum se uită la noi când mâncăm”, a spus Simona Gherghe.Citeste si articolul   Brigitte Sfăt, scandal monstru cu Cătălin Zmărăndescu, în Ferma! Cum a pus-o la punct