Marian Drăgulescu, prima declaratie dupa ce s-a spus ca s-a împăcat cu Larisa: “Au început mesajele…

Au existat numeroase speculații în ultimul timp, conform cărora Marian Drăgulescu s-ar fi împăcat cu soția sa Larisa. Gimnastul a ținut să lămurească toată situația, în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

Marian Drăgulescu spune adevărul despre împăcarea cu soția sa Larisa
În urmă cu câteva zile Larisa, fosta soție a gimnastului Marian Drăgulescu, a postat o fotografie în care ei doi apar alături de fiul lor. toată lumea a considerat că familia s-a reîntregist, așa că au început să primească numeroase mesaje de felicitare. Marian a vrut să scoată la lumină adevărul și a infirmat toate zvonurile.

„A avut loc un campionat naţional de juniori la Reşiţa şi a concurat şi băiatul meu, Richard Alexandru. M-am dus să-l susţin, am şi arbitrat la acel campionat naţional. Şi Larisa a pus o poză în care invita lumea să vină la Sala Polivalentă din Reşiţa să susţină viitorii campioni.Au început mesajele… Lumea a început să ne felicite că *Bravo, bine că v-aţi împăcat!*, *Vă stă bine împreună*… Eu atât spun! Am rămas prieteni şi împreună avem grijă de copii. Atâta tot. Ce a fost de consumat s-a consumat în perioada în care am fost împreună. Mai mult decât atât nu se pune problema”, a declarat Marian Drăgulescu pentru Antena Stars.

Citeste si articolul   Ce familie frumoasă are Dana Nălbaru! Cântăreața are 3 copii cu Dragoș Bucur, însă fata cea mare arată de parcă i-ar fi soră!

El a vorbit și despre relația pe care o are cum și despre faptul că și-ar dori să se căsătorească.

„Nu sunt singur şi nu cred că suntem lăsaţi pe Pământ ca să trăim singuri. Mie îmi place să am pe cineva alături aşa că… În momentul de faţă am pe cineva, suntem la început de drum. Deocamdată ne simţim bine, sper să fie ok (…) E o persoană care mă înţelege. Ne înţelegem foarte bine până acum”, a mai spus Marian Drăgulescu.