Press "Enter" to skip to content

Horoscop zilnic, 11 noiembrie 2019. ZODIILE care intra cu dreptul in noua saptamana. Karma pozitiva, au parte de reusite

Horoscop  11  noiembrie 2019. Ce te asteapta in aceasta zi in carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

BERBEC

Ai senzația că totul devine tot mai dificil de obținut. Astrele vor încerca să te ”domine” pe parcursul întregii săptămâni și poate din această cauză lucrurile ți se vor părea mult mai greu de armonizat. Diada Marte-Saturn te va forța să iei decizii radicale în plan personal deoarece în acest mod vei reuși să îți regăsești echilibrul interior. Trebuie să renunți la anumite ”ancore toxice”.

TAUR

Încă de la începutul zilei de luni la birou ai de luat decizii importante. Este posibil ca acestea să îți afecteze viitorul profesional, dar pe moment nu îți vei da seama de impactul pe care îl au. Încearcă să privești lucrurile în perspectivă și nu te lăsa ”cucerită” de promisiunile exagerate pe care le pot presupune anumite direcții de acțiune. Cântărește foarte bine opțiunile pe care le ai!

GEMENI

Trăiești într-o continuă agitație emoțională din cauza insecurității. Trebuie să încerci să îți dai seama ce anume îți dorești de la cel de lângă tine. Așteptările pe care ajungi să le proiectezi asupra celor din jur îți fac rău și ție. Promisiunile făcute propriei persoane sunt mereu în van. Cu fiecare ocazie pe care o ai, te anulezi și niciodată nu prioritizezi propriile nevoi sau emoții.

RAC

Poate sună copilăresc, însă tot ceea ce trebuie să faci în perioada dificilă care urmează este să îți dai voie să simți. Ești blocată în esența anumitor întâmplări de care ai avut parte și încă acționezi prin prisma lor. Anumite relații din viața ta rămân în umbră tocmai din cauza faptului că tu doar pretinzi că acționezi în acest sens. Te minți singură. Realitatea este total alta.

LEU

Luminile rampei socio-profesionale sunt atintite asupra ta. Ori se anunta o sedinta cu sefii, ori vei fi implicat in chestiuni oficiale. Oricum va trebui sa iei cuvantul, sa iti explici deciziile profesionale sau sa iti spui opinia vizavi de mersul lucrurilor la serviciu. Ceilalti te vor asculta cu interes, insa nu forta nota. Imaginea ta publica, pozitia in cadrul anturajului depind de felul in care te prezinti.

FECIOARA

Mentalul tau este ocupat cu planurile de calatorii sau cu cele legate de instruirea ta pentru domeniul profesional. Ziua iti poate aduce contexte favorabile de a rezolva demersurile necesare acestor chestiuni. Totusi, ar fi bine sa lasi deciziile finale sau semnarea documentelor pentru urmatoarele zile. Dupa-amiază, vizionează o piesa de teatru sau petrece cateva ore linistite, studiind intr-o librărie.

BALANTA

O zi buna de a imbina laturile materiale ale vietii cu cele spirituale. Este adevarat ca trebuie sa te ocupi de chestiuni financiare care implica bani si bunuri comune cu ceilalti, insa aranjeaza-ti programul astfel incat sa ai timp pentru a medita asupra însemnătății fiecarui eveniment in care esti implicat. Astfel, iti vei linisti sufletul si vei stii mai bine ce ai de facut. Prudenta la cheltuieli si verifica in permanenta situatia financiara comuna cu altii.

SCORPION

Deşi nu e genul tău să te comporţi aşa, azi eşti cam delăsător şi nu ai chef de nimic. Leneveşti prin casă, te ocupi de activităţi domestice simple şi sedentare, orice, numai să nu fii prea solicitat fizic sau mental. Dacă ai putea, ai dormi câteva ore în plus sau te vei culca mai devreme diseară, pentru că simţi că nu ai energie şi mai bine stai pe loc.

Declicul vine din propria ta minte, pentru că dacă te complaci în această situaţie, vei simţi că ziua trece fără nimic interesant în program. De tine depinde să te rupi de comoditatea care te copleşeşte şi, chiar banale să fie, să te ocupi totuşi de câteva sarcini mai interesante care să nu te lase să dormitezi lângă sobă.

SAGETATOR

Ai forta de a spune stop, pregatit sa pornesti intr-o alta directie. E mai bine sa rupi odata pisica decat sa tot prelungesti o stare de lucruri care nu mai are nimic bun de oferit. Dupa ce te vei elibera de un plan care s-a impotmolit, vei avea curajul de a alege o alta tinta spre care sa-ti canalizezi energia, ca atare trebuie sa-ti iei inima in dinti si sa spui ferm: punct si de la capat! Esti persoana cea mai in masura sa reconstruiasca un plan de la zero, atunci cand simte ca s-a blocat, si asta esti pregatit sa faci chiar astazi. Noul te entuziasmeaza, ca de obicei.

CAPRICORN

Azi, te vei uita în buletin să vezi ce vârstă ai, pentru că, în adâncul sufletului, te mai simţi ca un copil pus pe şotii. Adu-ţi aminte de vremea când erai lipsit de griji, toate erau frumoase, nicio frică nu-ţi afecta inima sau mintea şi erai liber să faci ce vrei. Ai şansa de a te comporta la fel şi astăzi, pentru că o atitudine jucăuşă, libertină, optimistă se va dovedi a fi perfectă pentru orice situaţie. Fiind atât de vesel şi de detaşat de orice problemă de om matur, vei atrage mai mult atenţia prin lumina pe care o emani. Unii vor simţi nevoia să te răsfeţe mai mult, alţii să te ocrotească, şi zău că-ţi place postura aceasta de alintat. Cui nu i-ar conveni ca lumea să îi înconjoare de atâta iubire, simpatie, popularitate?

VARSATOR

Nu stii cum sa tratezi vestile care vin azi din toate partile, pentru ca sunt foarte contradictorii. Ai si motive de distractie si de buna dispozitie, dar in clipa urmatoare auzi ceva din extrema cealalta.

Poate fi o zi cu stari la extreme: daca pornesti ziua prost, cu sufletul impovarat de griji si tristete, sigur apare ceva care sa te faca sa te simti din nou bine, dar se poate si invers totusi. Sa te trezesti cu un chef grozav de distractie, optimist si tonic, dar sa nimeresti printre oameni suparati si ingrijorati care te influenteaza negativ. Ai parte de ambele fete ale monedei in aceeasi zi.

PESTI

Cantareste cu sinceritate resursele de care dispui in fata unei noi provocari ce ti se deschide inainte. Fii corect in aprecieri, nu supraestima, dar nici nu subestima ceea ce poti face, ca sa nu trezesti mai tarziu in fata unui impas.

Primul pas pentru a porni in aceasta noua directie ar fi sa arunci o privire foarte clara asupra pasilor parcursi anterior si sa iti dai seama ce stii, ce poti, ce ai. Nu e in avantajul tau nici sa te crezi mai puternic decat esti, dar nici invers, sa-ti gasesti doar slabiciuni si defecte. Daca singur nu te poti aprecia, priveste-te prin ochii altora: oare ei cum te vad?

Comments are closed.