Press "Enter" to skip to content

ULTIMA ORA! Denisa, FATA de 12 ani dispărută din Braşov, a fost gasita. Ce s-a intamplat

Denisa Mihaela Cotulbea, o fetiţă de 12 ani din Braşov, a pus pe jar autorităţile după ce a dispărut ieri dimineaţă, înainte să ajungă la şcoală. Fata a fost găsită 24 de ore mai târziu, în sectorul 3 al Capitalei, la iubitul pe care îl cuoscuse pe Internet.

Anchetatorii au activat imediat planul roşu, la scurt timp după ce părinţii copilei au dat alarma. Familia bănuia că adolescenta ar fi fugit cu un băiat pe care îl cunoscuse pe internet.

Imediat, zeci de poliţişti şi pompieri, ajutaţi de 30 de taximetrişti, au demarat o amplă operaţiune de căutare în Braşov şi Bucureşti.

După mai bine de 24 de ore, copila a fost găsită în sectorul 3 al Capitalei, la aproape 200 de kilometri de casă. Era la un băiat pe care îl cunoscuse pe internet.

„Ar fi venit la un băiat cu care parinţii ştiu că vorbeşte pe internet de vreo 2 ani, dar pe care nu l-au cunoscut fizic niciodată”, a declarat agentul de poliţie Paul Mânzea.

Se pare că fata ar fi avut probleme în familie, iar acesta ar fi fost şi motivul pentru care copila de 12 ani ar fi recurs la un asemenea gest.

Comments are closed.