Press "Enter" to skip to content

Ce se întâmplă cu copilul Anei Maria, fata de 19 ani din Brăila, care s-a stins după ce a născut. Familia este la pamant de durere!

Este jale mare în familia Anei Maria, tânăra de numai 19 ani din Brăila care s-a stins la numai o lună după ce a născut. Aceasta este condusă astăzi pe ultimul drum, iar părinții ei, iubitul dar și toți cei dragi nu-și pot reveni .

Tatăl fetei a transmis online pe Facebook imagini cutremurătoare de la priveghiul fiicei sale.

În cealaltă cameră, la doar câțiva pași de mama moartă se află fetița Anei Maria, care din păcate nu va ști niciodată ce înseamnă grija și iubirea maternă. Din când în când, tatăl Anei Maria a mai filmat și fetița, arătându-le oamenilor de pe rețeaua de socializare câtă durere este în viața și în casa lor, după moartea tinerei de numai 19 ani. Cu siguranță familia acesteia va avea cea mai mare grijă de fetița ei, dar cu toții știm că nimic nu se compară cu o mamă.

Ana Maria s-a stins la o lună de când a născut

Ana Maria a născut în urmă cu o lună, iar la începutul lunii noiembrie, fata s-a dus la spital, acuzând stări de rău. În primă fază, medicii i-au spus că are meningită și tânăra s-a dus acasă, dar câteva zile mai târziu, s-a prezentat din nou la spital, din cauza unor stări de rău.

Din păcate, la scurt timp, Ana Maria s-a stins, iar după efectuarea autopsiei s-a stabilit că fata a făcut septicemie, după ce medicii au uitat să-i înlăture o bucată din placentă.

Astăzi, tânăra va fi condusă pe ultimul drum de zeci de oameni care au cunoscut-o și au iubit-o, dar și de străinii care au rămas profund îndurerați de povestea ei.

Comments are closed.