Cui îi rămâne averea lui Leo Iorga! Artistul a luat decizia corecta

Leo Iorga s-a stins la doar 54 de ani, după o luptă grea cu cancerul, care l-a măcinat încă din 2011, atunci când a fost diagnosticat cu boala nemiloasă. Artistul lasă în urmă o familie îndurerată, doi fii și o soție, alături de colegi de scenă și sute de mii de fani.

Familia îi va moșteni averea, căci Leo Iorga s-a asigurat că bunurile agonisite în viața sa de artist sunt pe mâini bune. A trecut două maşini, un teren, dar şi pensiunea pe care o avea la Eforie Nord pe numele soţiei şi al copiilor.

În Bucureşti stau într-un apartament din Berceni pentru care plătesc chirie’, declarau pentru Click! surse din apropierea celor doi.

Leo și Paula Iorga au fost căsătoriți 25 de ani.

Cea care i-a stat alături până în ultima clipa a fost soția sa, mama celor doi copii, Edy și Paul.

În 2014, artistul fusese operat pe creier

Din 2011, Leo Iorga a fost supus pentru prima dată unei operaţii de îndepărtare a unei tumori la plâmân. Boala a recidivat, localizându-se la cap, apoi a afectat din nou plămânul. A trecut prin mai multe operaţii şi le-a trecut cu încredere şi curaj, suportând efectele dureroase ale chimioterapiei, a încercat vaccinul cubanez şi a apelat şi la imunoterapie.

Citeste si articolul :   Fiul secret al prințului Charles fură tronul Regatului Britanic

Nimic din toate astea nu l-au ţinut departe de scenă şi de publicul care îl iubeşte până în clipa în care s-a dus spre “Un alt început”.