Doliu în lumea sportului din Romania! O mare legendă s-a stins. Dumnezeu sa-l odihneasca

Doliu în sportul românesc după ce o legendă a fotbalului românesc a murit în această dimineață. Este vorba despre fostul portar, Iuliu Uțu în vârsta de 83 de ani.

Doliu în sport! O mare legendă a clubului Dinamo a murit. Vestea teribilă care i-a întristat pe fani
Vestea a fost anunțată de reprezentații clubului Dinamo pe pagina oficială de Facebook a clublui.

„A murit Iuliu Uțu. Dumnezeu să-l odihnească! Fostul portar dinamovist Iuliu Uțu, component al echipei cu care Dinamo a câștigat patru titluri consecutive de campioană a României, din 1962 în 1965, a decedat în această dimineață. Iuliu Uțu împlinise 83 de ani în urmă cu două luni, pe 4 septembrie.

Clubul din Ștefan cel Mare și suporterii sunt alături de familia fostului portar dinamovist în aceste clipe de tristețe. Sincere condoleanțe familiei îndoliate!”, au scris reprezentanții clubului Dinamo pe pagina de Facebook.

Iuliu Uțu a jucat pentru Dinamo și Farul Constanța. Tricoul echipei bucureștene l-a purtat timp de cinci sezoane, iar la malul mării a stat trei.
Fanii și-au arătat regretele în comentarii pe Facebook. „Zbor lin in echipa capitanului, D zeu sa l aibe n paza.”, a scris un suporter dinamovist pe Facebook.

Citeste si articolul   Ordonanţa Haiduciei aduce creşteri de taxe şi concedieri, dar nu mai atinge pensiile speciale şi de lux