Ștefan Stan in doliu. S-a stins cea mai draga fiinta din viata lui. Condoleante

Ștefan Stan, primul câștigător de la “Vocea României”, trăiește o dramă fără margini… Mama lui s-a stins din viață, iar luni el a condus-o pe ultimul drum, în mare secret.

Cântărețului i-au alături câteva rude și apropiați care și-au luat rămas bun pentru totdeauna de la Mihaela Soare, o femeie cu un suflet extraordinar, care și-a iubit enorm fiul și l-a susținut mereu cum a știut mai bine. Mama lui Ștefan Stan avea 68 de ani.

Ștefan Stan, devastat de durere la ceremonia de înmormântare a mamei sale
Ștefan Stan are sufletul îngenuncheat de suferință din ziua în care mama lui a părăsit această lume. Luni, îndrăgitul cântăreț a condus-o pe ultimul drum pe cea care i-a dat viață și care l-a susținut până în ultima ei zi pe pământ.În imagini puteți vedea că artistul este devastat de durere la ceremonia de înmormântare a mamei sale, chiar dacă a încercat să își ascundă ochii sub o pereche de ochelari de soare negri. După slujba religioasă, cortegiul funerar a plecat spre locul de veci pregătit pentru mama cântărețului în Cimitirul Ghencea.

Citeste si articolul   Teenager who's trying for a baby with the grandfather, 62, she married against her family's wishes reveals strangers brand him a 'child snatcher' over their 43-year age gap

Mihaela Soare avea 68 de ani și, deocamdată, nu se știe cauza decesului. De altfel, în postarea făcută de Ștefan Stan înainte de înmormântarea mamei sale, el a scris un mesaj emoționant în memoria ei, însă nu a vorbit despre cauza pentru care aceasta s-a stins din viață la această vârstă. Poza de album alb-negru cu Ștefan Stan, sărutat pe obrazul stâng de mama lui, a fost însoțită de descrierea: “Mama m-a făcut să râd, mi-a șters lacrimile, m-a strâns în brațe cu sufletul, m-a privit reușind în viață și m-a ridicat când am căzut. Mama a fost o promisiune de la Dumnezeu că voi avea pentru totdeauna un prieten!”.

Citeste continuarea AICI