Press "Enter" to skip to content

Ștefan Stan in doliu. S-a stins cea mai draga fiinta din viata lui. Condoleante

Ștefan Stan, primul câștigător de la “Vocea României”, trăiește o dramă fără margini… Mama lui s-a stins din viață, iar luni el a condus-o pe ultimul drum, în mare secret.

Cântărețului i-au alături câteva rude și apropiați care și-au luat rămas bun pentru totdeauna de la Mihaela Soare, o femeie cu un suflet extraordinar, care și-a iubit enorm fiul și l-a susținut mereu cum a știut mai bine. Mama lui Ștefan Stan avea 68 de ani.

Ștefan Stan, devastat de durere la ceremonia de înmormântare a mamei sale
Ștefan Stan are sufletul îngenuncheat de suferință din ziua în care mama lui a părăsit această lume. Luni, îndrăgitul cântăreț a condus-o pe ultimul drum pe cea care i-a dat viață și care l-a susținut până în ultima ei zi pe pământ.

În imagini puteți vedea că artistul este devastat de durere la ceremonia de înmormântare a mamei sale, chiar dacă a încercat să își ascundă ochii sub o pereche de ochelari de soare negri. După slujba religioasă, cortegiul funerar a plecat spre locul de veci pregătit pentru mama cântărețului în Cimitirul Ghencea.

Mihaela Soare avea 68 de ani și, deocamdată, nu se știe cauza decesului. De altfel, în postarea făcută de Ștefan Stan înainte de înmormântarea mamei sale, el a scris un mesaj emoționant în memoria ei, însă nu a vorbit despre cauza pentru care aceasta s-a stins din viață la această vârstă. Poza de album alb-negru cu Ștefan Stan, sărutat pe obrazul stâng de mama lui, a fost însoțită de descrierea: “Mama m-a făcut să râd, mi-a șters lacrimile, m-a strâns în brațe cu sufletul, m-a privit reușind în viață și m-a ridicat când am căzut. Mama a fost o promisiune de la Dumnezeu că voi avea pentru totdeauna un prieten!”.

Citeste continuarea AICI

Loading...

Comments are closed.