Ultima ORA! Doliu mare in cinematografia romaneasca! S-a STINS MAREA noastra ACTRITA,Tamara Buciuceanu Botez! Dumnezeu sa o odihneasca!

A încetat din viața Tamara Buciuceanu Botez, a anunțat Mediafax! Din păcate, starea actriței s-a agravat în ultimele ore și în ciuda eforturilor depuse de medici, aceasta nu a mai putut fi salvată. Vă readucem aminte că artista era internată în spitalul Elias din capitală încă de săptămâna trecută. Deși, inițial veștile păreau bune în cazul ei și doctorii se gândeau chiar să o scoată de la Terapie Intensivă, situația s-a înrăutățit.

A încetat din viața Tamara Buciuceanu Botez!

De altfel, marea actriță a teatrului și filmului românesc s-a retras de pe scenă în urmă cu câțiva ani din cauza problemelor de sănătate cu care s-a confruntat. În urmă cu 3 ani de zile, aceasta declarase într-un interviu că preferă să își vadă de bătrânețe, plus că starea de sănătate nu îi permitea să mai joace în producții. „Am zile mai bune și zile mai proaste.Sunt zile în care nu mă simt așa bine, am și eu o vârstă, am și eu problemele mele de sănătate, ca orice om. Aș vrea să ies din casă, dar nu pot pentru că e frig. Eu m-am retras din activitate ca să-mi văd liniștită de bătrânețea mea. M-a retras pentru că am obosit, nu mai pot. Vreau sa să stau și eu liniștită și să am grijă de sănătatea mea”, declara Tamara Buciuceanu Botez acum ceva timp

Citeste si articolul   ”Soția” lui Firicel din Las Fierbinți este de nerecunoscut! Unde lucrează de fapt atunci când termină filmările

Actrița avea 90 de ani

Tamara Buciuceanu s-a născut în august 1929 la Țighina, oraș care aparținea de Regatul României. Între 1948-1951 a frecventat Institutul de Teatru „Vasile Alecsandri” din Iași, însă în anul IV de studii s-a transferat la București, la Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică, la clasa profesorului Nicolae Bălțățeanu. A terminat studiile în 1952 și a devenit una din reprezentantele generației de aur a teatrului românesc.