Catalin Botezatu a fost operat de 4 ori. Adevărul despre starea lui de sănătate: “Am făcut o nouă hemoragie internă…

Creatorul de modă a trecut prin momente dramatice în ultima perioadă şi a fost operat în străinătate nu o dată, ci de patru ori.

În cadrul unui interviu pentru Antena Stars, creatorul de modă a vorbit despre starea sa de sănătate şi a oferit detalii noi despre drama pe care a trăit-o în ultima perioadă.

„Nu e uşor într-o lună şi umpic să suporţi 4 operati, să stai în spital aproape non-stop, să înduri nişte dureri, nu stiu… Eu am trecut prin ceva ce nu pot explica în cuvinte. În a doua şi a treia operaţie am stat 17 zile imobilizat… Am făcut o nouă hemoragie internă.

Mi s-a mai făcut o altă operaţie… Mi s-au administrat nişte medicamente, de pe urma cărora aveam nişte halucinaţii extrordinare. A fost crunt. Nici eu nu ştiam ce mă mai doare, a fost groaznic”, a declarat Cătălin Botezatu, potrivit spynews.ro.„Nu sunt în forma cea mai bună. Chiar mă uit aşa la mine şi îmi fac poze şi vreau să postez, dar nu arăt bine. Am slăbit 12 kilograme. Nu sunt aşa cum vreau să fiu. Nu mai am aceeaşi putere. Mi-am dat seama că cea mai importantă e sănatatea”, a mai spus designerul.

Citeste si articolul   Dăncilă, despre anularea vizitei regelui Iordaniei: “Nu e vina mea. Preşedintele putea să îl sune”

Cătălin Botezatu, operat de urgenţă în Turcia

Cătălin Botezatu a fost operat în Turcia, timp de cinci ore. Medicii i-au extirpat o parte din colon, potrivit presei mondene, iar starea lui de sănătate este bună.

Citeste continuarea AICI