Press "Enter" to skip to content

Moment EMOTIONANT! Fiica lui Gigi Becali a luat microfonul în timpul nunții și a făcut o declarație – Gigi Becali a început să plângă

Cel mai emoționant moment al serii la nunta Teodorei Becali a fost atunci când a fost adus tortul. Spre sfârșitul petrecerii, când tortul mirilor a fost adus în fața invitaților, mireasa a luat microfonul și a făcut o declarație.

Teodora Becali a ținut să le mulțumească părinților ei, Gigi și Luminița, pentru viața frumoasă și educația oferită.

Cel mai emoționant moment al serii! Teodora Becali a luat microfonul la nuntă și a făcut o declarație – Gigi Becali a început să plângă.

“Tată, eu îți mulțumesc pentru tot! Tu și mama ați făcut totul pentru mine“, a fost doar o parte din mesajul Teodorei.

Mireasa a emoționat pe toată lumea. Socrul mic, Gigi Becali, emoționat până la lacrimi, a făcut și el apoi declarații în fața mirilor și a sutelor de invitați.

„Acum, gata, e liberă! I-am spus: ‘Cât ești la mine…’ Ea a spus mulțumesc pentru cum ne-ați crescut. Le-am spus: ‘Cât sunteți la mine, faceți ca mine. După aia, când vă măritați, faceți ca bărbații voștri!”. Acum nu vrea să facă nici casă în curte. Am loc. Am luat 30.000 de metri. Vreau să fac casă în curte pentru ei! Nu vrea. ‘Să ne comande tata și după ce m-am măritat?'”, a spus Gigi Becali stârnind râsetele invitaților.

Comments are closed.