HOROSCOP pentru săptămâna 14-20 octombrie, cu Camelia Pătrășcanu. Schimbări uriase pentru 2 zodii

Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat horoscopul pentru săptămâna 14-20 octombrie.

HOROSCOP BERBEC – Berbecii sunt vizați direct de semnul eficienței. Săpămâna debutează pentru ei cu promisiunea unor rezultate importante.În zilele de marți și miercuri iau decizii vitale prin care se impun ca autoritate, având scopuri clare, atât financiar cât și managerial.

HOROSCOP TAUR – Taurii încep săptămâna cu o emoție legată de anumite sarcini. În zilele de marți și miercuri stabilesc cu luciditate aceste lucruri. Din punct de vedere financiar o duc bine și nu vor să fie păcăliți la acest capitol. Își cunosc valoarea muncii lor și cer onorarii echitabile.

HOROSCOP GEMENI – Gemenii sunt plini de responsabilități, muncă, de unde obțin rezultate bune dar și mulțumirea lucrului bine făcut. Zona iubirii se activează în această săptămână cu predilecţie către sine. Își pot oferă dulcegării, atenții de care s-au privat. Atenție la bani, nu trebuie să cheltuiască prea mult să facă risipă.

Citeste si articolul   Se limpezesc apele! Sambata Alba pentru trei zodii. Horoscop 28 decembrie 2019

HOROSCOP RAC – Racii pun acentul pe hotărări definitorii, mari, prin care pot avea o direcție de destin. Pe plan personal sunt atenți la felul în care funcționează relația și vor să întărească punctele slabe. Au mai multă exigență de la ei și reacționează dacă nu sunt respectați. Pun accentul pe scopul de a-și rearanja viața.

HOROSCOP LEU – Leii vor începe noi proiecte, vor iniția noi ideii, comparând rezultatele din viața lor cu ale altora. Poate cumva se întâmplă organic acest lucru deoarece nu sunt în competiție cu nimeni, ci doar sunt foarte atenți și receptivi la modelele din jur care îi inspiră să pună bazele unui nou proiect sau unei noi profesii.HOROSCOP FECIOARĂ – Feciorele sunt atente la capitolul bani, câstigă financiar, dar învață să-și negocieze mai corect onorariile în mod echitabil. Zilele de marți și miercuri sunt legate de bani și noi portunități care deschid calea unei noi afirmări.

Citeste si articolul   „Cand renunti la tot, ce este mai bun ajunge la tine” – 7 sfaturi de la Sri Shankar care iti vor fi de mare ajutor

HOROSCOP BALANȚĂ – Balanțele încep să pună accentul pe ele, pe sine și mai puțin pe partener. Acestea sunt orientate către interior și caută să se simtă mai bine şi mai mai relaxate în relație. Devin practice, inclusiv financiar și le merge bine toată săpătămâna.

HOROSCOP SCORPION- Scorpionii muncesc pentru a recupera ceva ce au pierdut în trecut. Poate fi o faimă, o notorietate, un prestigiu profesional. Munca de acum pune la loc ceva pierdut demult. Au un talent, o fluiditate și pot convinge persoanele să fie de partea lor.

HOROSCOP SĂGETĂTOR -Săgetătorii sunt bucuroși și pot face treabă bună. Pot avea idei creative și pe pot pune în practică. La muncă sunt atenți și migăloși. Responsabilitățile nu-i ocolesc, deși le-ar prinde bine o vacanţă au cel puțin un mic repaus.

HOROSCOP CAPRICORN – Capricornii sunt centrați pe carieră și familie. E lecția anului prntru ei. EI penduelază activ între carieră și familie fără a alege o singură cale. Caută cu greu calea de mijloc. Zilele de marți și miercuri sunt destinate gândirii active către bani și alte oportunități bănoase.

Citeste si articolul   HOROSCOP 2020. Zodiile care vor avea noroc cu carul anul viitor. Toate merg ca unse

HOROSCOP VĂRSĂTOR – Vărsătorii sunt abundenți în idei și găsesc multe soluții creative la probleme lor, dar şi la problemele celorlalţi. Se pricep foarte bine la ceva și se pun în valoare foarte bine. Muncesc în weekeend pentru a avea grijă de alte persoane și se simt răsplătiți.

HOROSCOP PEȘTI – Peștii se pun mai bine în valoare pentru a fi onorați de angajatorii lor. Pot avea un mare succes în această săptămână dacă se concentrează. Întreprind actiuni de pe urma cărora obțin realizări foarte frumoase, care îi așteaptă de multă vreme.