Horoscop 12 octombrie 2019. Situațiile tensionate afectează doua zodii

Află ce-ți rezervă astrele în horoscopul zilei de sâmbătă 2019.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 12 octombrie 2019 Berbec

Te afli într-o situație care încearcă să scoată la lumina o structură mai veche, ce își are rădăcinile dincolo de această existența. Trebuie să vezi situația care pe un apel la trezire, la a conștientiza eternitatea sufletului. Pășește dincolo de acele lucruri care te condiționează și fii tu însuți! Ai puterea de a-ți schimba viața, astfel încât să te simți un spirit liber. E timpul să faci o pauză că să poți vedea clar, ceea ce-ți dorești cu adevărat și ce opțiuni ai.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 12 octombrie 2019 Taur

Este o zi de tranziție destul de împovărătoare pentru sistemul tău nervos, asta pentru că ai început în mod conștient să absorbi, să procesezi mult mai multă energie și informație decât erai obișnuit. Dacă experimentezi simptome de supraîncărcare psihică, proastă dispoziție, iritabilitate, plictiseală sau somnolență, manifestă compasiune și înțelegere pentru că sistemul tău psihic lucrează din greu pentru ține și uneori mai are nevoie de pauză. Toată această perioadă nu este altceva decât un nou salt. Momente de optimism în carieră.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 12 octombrie 2019 Gemeni

Gemenii vor trebui să reziste tentației de a-și ignora responsabilitățile și de a sta degeaba toată ziua. Te afli într-un un moment în care rănile trecutului, adânc îngropate în subconștientul tău, revin la suprafața, dar numai pentru a fi puse într-o altă lumina.Cheful de muncă nu va veni din meditații de ordin filozofic – o scuză pentru a nu face nimic – ci de la un prim pas în afara canapelei. La nivel sufletesc, încearcă să devii conștient de rănile tale, evită să le mai răscolești și lasă-le să se cicatrizeze.

Citeste si articolul   Horoscop zilnic, 17 iunie 2020. Previziuni astrale pentru toate zodiile

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 12 octombrie 2019 Rac

Poți avea impresia că ușă închisorii în care te-ai aflat până acum, s-a deschis lăsându-te liber. Rugăciunea și meditația sunt arme bune pentru procesul de autocunoaștere pe care îl poți iniția astăzi. Nu ar trebui să-ți faci griji, până la urmă banii vor veni. Trebuie doar să-ți desfaci aripile și să zbori, să te bucuri de viață și de nouă aventură care se așterne în față ta.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 12 octombrie 2019 Leu

Traversezi o perioadă în care poți fi pus în față unei/unor alegeri, aparent dificile. Acum este cel mai bun moment să fii atent la modul în care tinzi să alegi: fie o respingi, învinovățind pe altcineva pentru greutățile prin care treci, fie accepți provocarea, confruntându-te cu ea. Pe de altă parte, capacitatea ta de înțelegere a informației se pare că este la cote maxime. Acum ai putea începe să faci ordine în documentele profesionale, dar și în idei, planuri de viitor.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 12 octombrie 2019 Fecioară

Ești incitat să te lași dus de fascinația necunoscutului spre noi zări. Planurile, hărțile și organizarea sunt instrumente inutile acum. Acum e un moment bun să faci o lista care să-ți reamintească de toate acele lucruri din viața ta pentru care ești recunoscător. Lăsă lucrurile să decurgă de la sine și nu intra în panică. Ai răbdare și fă lucruri care te calmează.

Citeste si articolul   Horoscop 31 martie 2020. Ceasuri bune pentru trei zodii

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 12 octombrie 2019 Balanță

Adevărata bucurie izvorăște din adâncul ființei și se revarsă în exterior prin dans, râs, cântec, dar și lacrimi de recunoștință. Reînvie latură ta romantică! Din nefericire, această situație este temporară și urmează momente neplăcute în relația de cuplu.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 12 octombrie 2019 Scorpion

Te afli într-o perioadă în care ai mai multă luciditate în ceea ce privește viața ta. Evită să te lași din nou sedus de confuzia generată de proiecțiile minții și bazează-te mai mult pe ce-ți spune inima. Tot azi vei fi nevoit să cumperi anumite produse de care ai foarte mare nevoie. Încearcă să găsești o soluţie economică, altfel riști să creezi o gaură în buget.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 12 octombrie 2019 Săgetător

Propriul tău sistem de alertă functioneza la maxim trimițându-ți diferite semnale cu privire la unele persoane din anturajul tău, și ar fi de dorit să asculți. Te poți confrunta cu situații în care percepi manipularea sau judecățile altora la adresă ta, însă atenția sporită te poate ajută să nu intri în situații conflictuale. Admirația și iubirea primită de la partenerul drag este dovada clară că acesta are intenții serioase de viitor. Pe de altă parte, frica de necunoscut și programul încărcat pot să producă probleme de sănătate ale gambelor, ale coloanei vertebrale.

Citeste si articolul   Neti Sandu ştie care sunt zodiile ce vor avea noroc cu carul! Ei vor trage lozul cel mare în anii următori

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 12 octombrie 2019 Capricorn

Fii deschis să primești o propunere de a lua parte la un proiect de avnvergura, alături de alte persoane, cunoscute sau nu. Este o ocazie minunată de a-ți pune în practică cunoștințele dobândite, de a comunica și a acționa într-o echipă nouă. Experiență acumulată până în prezent îți conferă o poziție “influenta” în acest grup. Funcție de conducere.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 12 octombrie 2019 Vărsător

Conflictul pe care îl simți își are originea în interiorul tău – dacă nu se rezolvă aici, nu va putea fi rezolvat nici în altă parte. Acum nu e nevoie să știi ce ai de făcut, sau să ai un plan de acțiune. De altfel, pe plan amoros, vei resimți o schimbare majoră în relația romantică. Vărsătorii, care, de obicei, ignoră sentimentele partenerului şi fac numai ce vor, sunt surprinși să vadă cum lumea lor este dată complet peste cap.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 12 octombrie 2019 Pești

Pentru că ai o senzivitate foarte mare, e posibil să te simți slăbit pentru că tinzi să absorbi multă negativitate din fricile altor oameni. Aceste energii toxice pot veni de asemenea din vechile tale temeri, care încă își mai cer tributul. Evită orice situație stresantă și debarasează-te de trecut.