Press "Enter" to skip to content

Anamaria Prodan la mormântul mamei sale, Ionela Prodan! Ce a pus în pachetele date de pomana

Anamaria Prodan a ținut să meargă la cimitir, în stilul ei, în ziua în care mama sa, Ionela Prodan, ar fi împlinit 72 de ani!

Duminică, Ionela Prodan ar fi împlinit 72 de ani, motiv pentru fiica ei, Anamaria Prodan, cea care a îngrijit-o până în ultima clipă a vieții, să posteze pe rețelele de socializare o fotografie cu regretata artistă, iar în dreptul ei să scrie un mesaj tulburător.

,,La mulți ani iubirea vieții mele !!! Să râzi și să cânți alături de îngerii tăi azi de ziua ta!!! Tu ești în sufletul și inima mea! Tu ești forța vieții mele! Tu îmi călăuzești pașii secundă de secundă! Te iubesc fără margine mama mea frumoasă!”, sunt cuvintele scrise de impresară pe contul de Instagram.

Anamaria Prodan a fost alături de familie și de prieteni la cimitir

Puțini din știu însă că, dincolo de postarea de pe internet, Anamaria avea să surprindă pe toată lumea la mormântul Ionelei Prodan! Reporterii WOWbiz.ro au aflat în premieră că vedeta a fost și la cimitirul Bellu din Capitală, alături de familie și cei mai apropiați prieteni, pentru fi alături de cea care i-a dat viață! Cu lacrimi în ochi, agenta a ascultat slujba făcută de preot, apoi, conform felul său de a fi, a decis să dea de pomană oamenilor fără posibilități materiale aflați prin preajmă.

Ce avea în pachetele aduse la cimitir

Anamaria Prodan a șocat la mormântul mamei sale cu pachetele mari aduse, pline ochi de produse alimentare scumpe, de la salam de Sibiu, zacuscă, icre, cutii de conserve, brânză franțuzească și vin de la calitate până la bomboane fine. ”Toată viața a iubit-o pe Ionela Prodan și a încercat orice i-a stat în putință să o vindece. Acum, mereu împarte mâncare pentru sufletul ei. Întotdeauna, când vine la cimitir, le oferă oamenilor câte un ban și o sacoșă cu de toate. Să o ajute Dumnezeu”, au spus persoane amărâte de la fața locului.

Comments are closed.