Oana Roman, acuzații grave către unchiul Alexandrei Măceșanu: “Un impostor oribil”. Detaliul nebănuit care a ieșit la iveală despre Alexandru Cumpănașu

Oana Roman face acuzații dure la adresa lui Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu! Atacul lansat de vedeta de televiziune a avut loc, după ce aceasta a aflat un lucru despre bărbat care a dat-o peste cap. Șocată de cele descoperite, Oana a luat foc. “Un impostor oribil”, a concluzionat aceasta pe o rețea de socializare. Ce detaliu nebănuit a ieșit la iveală despre Alexandru Cumpănașu, bărbatul care își propune să candideze la prezidențiale, aflați din materialul următor!

Oana Roman, atac la adresa unchiului Alexandrei Măceșanu
Oana Roman a luat foc, după ce a citit un articol despre unchiul Alexandrei Măceșanu. Lucrurile descoperite despre Alexandru Cumpănașu au atras reacția acidă a vedetei de televiziune.

“Domnul ăsta a încasat 187 000 de euro pt 3 broșuri de 17 pagini fiecare, cu texte copiate de pe net. Întrebare: câți mari scriitori contemporani de valoare au încasat 187 000 de euro în 2 luni pentru vreo carte publicată?”, s-a adresat ea, indignată, prietenilor virtuali de pe facebook.

Citeste si articolul   VIDEO. Prof. dr. Adrian Streinu Cercel: Cea mai sfanta metoda pentru prevenirea imbolnavirii cu COVID-19

Mesajul vedetei vine în urma materialului publicat de ziarul Libertatea, potrivit căruia asociația lui Alexandru Cumpănașu ar fi reușit să ia un milion de lei de la Ministerul Culturii pentru niște broșuri copiate de pe google și wikipedia.

Oana Roman, atac la adresa lui Alexandru Cumpănașu. Ce a supărat-o pe vedetă

Citeste continuarea AICI