Mama fetiței RAPUSA de MONSTRUL olandez face prima declaratie. Detalii cutremuratoare

Detalii absolut cutremuratoare au fost făcute publice de mama Adrianei Feraru, micuța de doar 11 ani care a fost ucisă de pedofilul olandez Joop Visscher. Mama micuței susține că fetița este complet desfigurată și face apel la autorități să nu mușamalizeze cazul.

“Mi-a omorât copilașul. Mi-a desfigurat-o. Mi-a zis doctorul că am înnebunit după moartea ei. Rog autoritățile să facă dreptate pentru copilașul meu. Eu nu cred că s-a sinucis.

Prima dată s-a spus că a sărit de pe bloc, apoi că a avut accident, acum că s-a sinucis. Eu nu cred că e mort. Sunt pe ea numai tăieturi, mi-a nenorocit copilul”, a declarat mama Adrianei la România TV.

Mihaela Adriana, fetița de doar 11 ani din Dâmbovița, a avut parte de un destin crunt. Micuța s-a întors acasă în sicriu, cu urme de violență pe trup, după ce a fost răpită și ucisă, iar trupul ei a fost abandonat.

n fața casei din Gura Șuții (jud. Dâmbovița), pe poartă, a fost amplasată o icoană mare. Sicriul fetei a fost dus în curte. Vecini, rude, prieteni și colegi de la școală s-au adunat acasă la Mihaela pentru a-și lua rămas-bun de la ea. Imaginile cu zecile de oameni care au pășit pragul casei familiei sunt emoționante.

Citeste si articolul   ULTIMA ORĂ! Legea pensiilor, noi modificări importante! Ce categorie de pensionari este vizată

Potrivit autorităților, principalul suspect în uciderea fetiței din Dâmbovița avea cazier, antecedente penale de agresiune sexuală, fapte cu violență și conducere sub influența băuturilor alcoolice.