Stefania a fost rapusa de sora ei mai mare pentru că era mai frumoasă decât ea. Cum a fost fata găsită în apartament

Elizaveta Dubrovina urmează să apară în fața magistraților după ce si-a rapus sora ei de 17 ani. Adolescenta era model și a fost mutilată în atacul sângeros din St Petersburg, Rusia. Stefania a fost înjunghiată de 189 de ori, relatează Daily Mail.

Sora de 22 de ani a victimei este acuzată că a omorât-o pentru că era invidioasă pe ea și riscă să își petreacă următorii 25 de ani în închisoare. Tânăra a fost reținută de aurotități încă din anul 2016, dar se va prezenta abia acum în fața judecătorilor, după ce și-a petrecut ultimii trei ani într-un spital pentru pacienții cu boli psihice.

Elizaveta Dubrovina neagă că ar fi implicată în acest caz șocant și îl învinovățește pe fostul iubit al modelului, Alexey Fateev, în al cărui apartament fata de 17 ani și-a dat ultima suflare. El e declarat într-o emisiune de televiziune că nu a avut nicio legătură cu moartea fetei și că, atunci când s-a întors acasă, a găsit-o pe copilă mortă, într-o baltă de sânge.

Citeste si articolul   Fetiţa de 14 ani a femeii care şi-a ucis soţul, la Baia Mare, a deschis uşa apartamentului şi a căzut în genunchi

Ce i-a făcut Elisaveta surorii ei, Stefania

Procurorii au declarat în fațăa magistraților că Elisaveta a fost nemiloasă în timpul atacului și că a dat dovadă de o cruzime ieșită din comun. „În timul masacrului, și-a înjunghiat sora de cel puțin 189 de ori, în cap, gât, mâini, abdomen și picioare. Mai mult, i-a tăiat urechile și i-a scos ochii”, au spus ei.

Stefania (pictured), 17, was embarking on a burgeoning modelling career when she was tragically killed

Și mama fetelor îl crede vinovat pe fostul iubit al adolescentei. Conform declarațiilor ei, Alexey ar fi fost gelos pentru că fata poza extrem de sexy pentru a se lansa în modeling.