Fetița de11 ani din Dâmbovița este plânsă de întreaga comună! Ce au decis parintii să pună pe poartă și la geam

Noi detalii vin în cazul fetiței ucise din Dâmbovița în vârstă de doar 11 ani! Astfel, dacă olandezul care a omorît-o pe micuță și-a luat și el viața, în fața casei din Gura Șuții, este, acum, tristețe mare.

În fața casei fetiței ucise din Dâmbovița a fost pus un steag cu o icoană, iar în geam o coroană din flori albe și roșii

Fetița a fost ucisă cu sânge rece

Toți oamenii din sat sunt șocați de ce a putut să se întâmple, iar părintii fetei cu atât mai mult, abia au avut curaj să își privească fiica în sicriu. Mihaela Adriana a fost găsită cu urme de violență pe trup, ca urmare a agresiunilor din partea atacatorului ei. Pe lângă asta, micuța a fost supusă și unei autopsii, după ce corpul ei prezenta semnele morții chinuite de care a avut parte. ”A fost strânsă de gât și violată”, sunt rezultatele preliminare.

Fetița ucisă din Dâmbovița este plânsă de întreaga comună! ”Este jale mare”

Citeste si articolul   Horoscopul zilei de 6 iunie 2019. Zodia care se desparte de partener

În aceste momente însă, fetița ucisă din Dâmbovița este plânsă de întreaga comuna Gura Suții. De la persoanele în vârstă până la tinerii din localitate, toți au venit să își ia la revedere de la copilă. ”Este jale mare! Săraca fetiță, ce a făcut ea rău să fie omorâtă așa?”, se întreabă oamenii din localitate.

Părinții au decis să pună pe poartă o icoană mare și la geam o coroană de flori în alb și roșu, preferatele Mihaelei, în semn de respect pentru fata lor, ceea ce face ca tristețea să fie și mai mare. ”Imaginea din gard, cu Isus Hristos, impresionează și aduce lacrimi în ochii celor care au cunoscut-o și iubit-o pe micuță”, au spus persoane de la fața locului.