Press "Enter" to skip to content

Vine clipa fericirii pentru doua zodii. Destinul le intoarce binele facut

O zi cu surprize. Lucrurile bune chiar ni se pot întâmpla, să fim încrezători. Vibraţia zilei este 22, număr maestru şi se poate întâmpla ceva deosebit.

HOROSCOP 22 SEPTEMBRIE 2019 BERBEC

O să fiţi pe fază când o să se plece într-o excursie şi-o să-i luaţi şi pe ai voştri, să mai vedeţi şi alte peisaje, să cunoaşteţi şi alţi oameni ca să evoluaţi. Se poate să vă contacteze careva care vrea să colaboraţi dac-aveti timp şi e şi familia de acord, şi daţi mâine-poimâine răspunsul.

HOROSCOP 22 SEPTEMBRIE 2019 TAUR

Poate-o să ieşiţi în oraş la un suc, o cafea, să mai puneţi ţară la cale, să vă mai opriţi din treabă, c-aveţi nevoie şi de un respiro-macar pentru câteva ore, o jumătate de zi. Poate le preparaţi ceva delicios, cum ştiţi voi, prietenilor şi staţi la taclale ori vă duceţi la piscină, în aer liber într-un parc de agrement.

HOROSCOP 22 SEPTEMBRIE 2019 GEMENI

E veselie, chiar dacă veştile n-or fi toate nemaipomenite, şi o să ştiţi cum să treceţi peste mărunţişuri şi o să revedeţi nişte oameni care-or să vă inspire bună dispoziţie. Noutăţi, veşti bune, oameni drăguţi, dar şi intruşi care vă storc de energie, e de făcut slalom să ajungeţi cu bine la liman.

HOROSCOP 22 SEPTEMBRIE 2019 RAC

Poate se autoinvita careva pe la voi şi dacă nu aveaţi de gând să ieşiţi din casă e perfect, dacă nu, amânaţi întâlnirea ca să vă priască. Se poate să aibă loc o întrunire de familie c-aveţi un sărbătorit, sau aveţi de luat nişte decizii.

HOROSCOP 22 SEPTEMBRIE 2019 LEU

Cineva în care v-aţi pus mari speranţe să v-ajute vine, dar nu vă faceţi prea mari iluzii că o să facă minuni, pentru că se poate întâmpla exact pe dos, dar tot o să vă descurcaţi. O să cheltuiţi atât cât e nevoie ca să le faceţi pe plac copiilor şi să fiţi cu toţii mulţumiţi, pentru că dup-atata muncă, e nevoie şi de un respiro.

HOROSCOP 22 SEPTEMBRIE 2019 FECIOARĂ

E un eveniment festiv, poate e continuarea de ieri a unei petreceri de nuntă, de botez, ziua voastră de naştere, ori altceva şi o să vă distraţi. Se poate să aveţi un concurs, un eveniment monden cu descărcare de adrenalină şi-o să vă implicaţi serios în tot ce se-ntâmplă acolo şi o să vă placă.

HOROSCOP 22 SEPTEMBRIE 2019 BALANŢĂ

O s-alegeţi o activitate deconectantă şi o să puteţi merge mai departe, să vă recăpătaţi tonusul. O să intraţi la cheltuială, poate-aveti de luat şi nişte cadouri ca să vă duceţi în vizită la prieteni, dar rezervă de bani aveţi.

HOROSCOP 22 SEPTEMBRIE 2019 SCORPION

Voi puteţi întâlni pe cineva cu care să va-ntemeiati o familie şi să aveţi un trăi cu totul diferit de-aici încolo, poate şi plecaţi din ţară, sau doar din oraş. Se poate să reluaţi o discuţie între patru ochi cu fiinţa iubită şi să depăşiţi un moment critic al relaţiei, să vă reinventaţi.

HOROSCOP 22 SEPTEMBRIE 2019 SĂGETĂTOR

Prezenţa voastră n-o să treacă neobservată la o întrunire festivă şi poate v-alegeţi cu un job, o colaborare de care să fiţi foarte încântaţi. Relaţia sentimentală promite să fie mai bună şi poate vă doriţi şi copii – că tot e anul vostru special.

HOROSCOP 22 SEPTEMBRIE 2019 CAPRICORN

O să acceptaţi invitaţia la o petrecere chiar şi în alt oraş v-ar mai dezmorţi puţin şi o să deveniţi şi mai sociabili, c-aveţi nevoie de un debuşeu. O să vă faceţi mai greu înţeleşi în relaţia de cuplu, dar cu răbdare o să ajungeţi la inima partenerului iubit.

HOROSCOP 22 SEPTEMBRIE 2019 VĂRSĂTOR

E o festivitate la care s-ar putea să vă duceţi şi o să puteţi afla despre o provocare profesională şi care v-ar propulsa în carieră. Poate faceţi echipă cu nişte prieteni şi o să va-nscrieţi într-o competiţie sau în cadrul unei fundaţii o să activaţi o vreme.

HOROSCOP 22 SEPTEMBRIE 2019 PEŞTI

Se pare c-o să vă daţi întâlnire cu nişte oameni care vor să puneţi cu toţii umărul la o acţiune, un proiect în folosul altora şi care să fie şi în avantajul vostru. O s-apară cineva care să facă echipă cu voi şi să decurgă armonios relaţia de cuplu, să fiţi fericiţi.

Comments are closed.