Vesti de ultima ora despre Catalin Botezatu. Monica Vlad, prima declaratie: “Este…

În ultimele zile au apărut numeroase știri conform cărora Cătălin Botezatu nu se simte bine și este chiar în stare critică. Din fericire, o prietenă bună a sa a făcut lumină în acest caz, printr-o postare pe o rețea de socializare.

Ce se întâmplă de fapt cu Cătălin Botezatu. Cum se simte acum designerul

Cătălin Botezatu este internat la o clinică din Turcia. Acesta a fost operat de urgență cu câteva zile în urmă, după ce a fost diagnosticat cu o problemă gravă de sănătate. Din acel moment au început o sumedenie de speculații, conform cărora Botezatu ar fi într-o stare extrem de gravă.

O apropiată a celebrului designer vestimentar a postat pe Facebook un mesaj, în care îi liniștește pe toți prietenii și fanii lui cătălin Botezatu. Se pare că acesta se recuperează și va fi bine. Medicii încă nu au oferit informații oficiale în legătură cu starea lui.

“Sunt puțini oameni care țin legătura cu medicii care se ocupă de el și știu care este starea lui reala de sănătate, despre care va vorbi doar el, dacă va dori să o facă. Niciodată noi, cei apropiați lui. Doar ca să nu mai panicăm cunoscuții lui care m-au asaltat cu mesaje, firești și de încurajare, am ales să pun acest post. Cătălin Botezatu este în perioada de recuperare. Este bine și o să fie foarte bine!”, a scris Monica Vlad, apropiata lui Botezatu, pe Facebook.

Citeste si articolul :   Mesajul sfâşietor al unui tată din Botoşani care şi-a pierdut unicul fiu: 'Îmi îngrop lumina'