Ce s-a ales de românca vândută la barbut, abuzată și obligată să se prostitueze de către tatăl ei. „Am fost vândută de patru ori.

Gina, o fată din Ialomița cu un trecut înfiorător povestește viața de calvar pe care a avut-o în copilărie.

Ce s-a ales de românca vândută la barbut. Tânăra a fost violată, jucată la barbut și obligată să se prostitueze de tatăl ei pe când avea doar 14 ani. Gina are în prezent 28 de ani și povestește totul despre drama ei: „Am început să fiu violată la 11 ani, de tatăl meu!”

„Am fost vândută de patru ori. M-a dezbrăcat în pielea goală, a început să mă bată cu șipcile. Viața mea de calvar a început când a murit mama mea. Aveam 11 ani. Eu stăteam pe pat, el a venit beat, a început să mă mângâie. Nu știam ce să fac.

Am țipat, mi-a pus mâna la gură și a început să mă violeze. Am fost trimisă la cerșit, dar tatăl meu nu s-a mulțumitm cu banii aduși de acasă așa că m-a vândut.”

Ce s-a ales de românca vândută la barbut

Citeste si articolul   GRESEALA MAJORA pe care o faci cand te protejezi de coronavirus. Dr. Streinu-Cercel a aratat care e GESTUL fatidic

Fata a fost vândută pentru bani unui necunoscut cu care la scurt timp a rămas gravidă.

„Prima data m-a vândut la 14 ani și jumătate. În Amara, Ialomița, eram,forțată să fac… ce nu-mi place. Am rămas însărcinată cu cel căruia mă vânduse tatăl meu. Era un iad ce trăiam acolo.Am fugit de la el, am fugit la tatăl meu, care mă vânduse. Am fugit cu copilul în brațe. M-a primit, m-a lăsat să dorm o noapte… Am început să lucrz și, când m-am întors acasă, copilul nu mai era… Era o mașină acolo… Și m-a vândut iar!

Nu știu ce s-a întâmplat cu băiețelul nici azi. Dacă-i viu, dacă-i mort. Cel care m-a luat m-a pus la cerșit, m-a bătut. Am fost iar vândută, chinuită, am fost data la barbut, dezvăluie Gina conform a1.ro

Cel care o cumpărase a vrut să facă bani cu ea din prostituție.

„M-a urcat în autocar și nu știu cum am ajuns eu în Franța, pentru că eram minoră. Acolo m-a băgat la cerșit. Mă îmbrăca în arăboaică, iar când veneam de la cerșit, trimitea peste mine tot felul de oameni, de culoare, arabi… tot. Ca să produc bani. Dacă nu produceam într-o zi, mă omora cu bătaie. Am reușit să scap de acolo după doi ani.

Citeste si articolul   Durere fara margini si lacrimi. Un tata si-a luat viata de disperare ca nu mai avea ce sa dea de mancare copiilor.

Am fugit. L-am cunoscut pe Ionuț, în 2009. Soțul meu. Patru ani mai târziu, Ionuț a fost arestat.

Femeia a rămas singură, cu doi copii. S-a reîntors în România, dar la scurt timp a plecat, din nou, în Franța, pentru a-și găsi de lucru.