Press "Enter" to skip to content

Anunț de ultimă oră: Organele lui Mario Iorgulescu au cedat. Vestea au dat-o medicii

Au apărut noi informaţii cu privire la starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu, după ce tânărul a fost implicat într-un accident rutier.

Din păcate, se pare că medicii de la Spitalul Elias au fost nevoiţi să-l bage pe dializă.

Potrivit evz.ro. organele tânărului în vârstă de 24 de ani au început să cedeze, iar medicii l-au băgat pe dializă. Starea lui este critică și riscul de deces a crescut fulminant.

Mario Iorgulescu a fost achitat pentru infracțiunea de complicitate la lipsire ilegală de libertate într-un dosar finalizat la sfârșitul anului trecut.

Mario Iorgulescu a fost achitat de complicitate la sechestrare după ce el a fost cel care a invitat victima într-un apartament, și-a sunat prietenii să vină să-l agreseze pe acesta iar la agresiune a participat și el, conform victimei.

Cu toate acestea, judecătorii au considerat că fiul șefului LPF este nevinovat și ca urmare a fost achitat.

Sentința a fost dată la sfârșitul anului trecut însă mai multe părți din dosar au cerut apel.

Mario Iorgulescu, scandal și sechestru de persoane pentru 500 euro

Mario Iorgulescu a cerut unui prieten suma de 500 euro cu împurmut de la un prieten însă nu a mai vrut să-i returneze.

În urma insistențelor lui, fiul lui Gino Iorgulescu l-a chemat pe amicul său la o adresă sub pretextul că vrea să-i dea banii înapoi.

În loc de bani, Mario și-a chemat câțiva prieteni din familia Kalu care l-au scopit pe tânăr în bătaie, l-au lovit cu un corp contondent și l-au înțepat cu un cuțit.

Acesta a fost ținut cu forța mai multe ore în apartament împotriva voinței sale.

Bărbatul a declarat inițial că Mario a participat la agresiune, însă ulterior a nuanțat spunând că acesta doar a asistat și i-a încurajat pe bătăuși.

Comments are closed.