Press "Enter" to skip to content

E vremea lor! Zodiile care se bucura de reusite pe toate planurile

Se pot întâmpla lucruri neobişnuite, care să ne salveze din situaţii încâlcite şi să facem progrese pe mai multe planuri.

Ce se întâmplă cu fiecare zodie, astazi:

HOROSCOP 13 SEPTEMBRIE 2019 BERBEC

Poate-o să cheltuiţi nişte bani pe reparaţia maşinii, ori poate schimbaţi câte ceva prin casă şi costă. E o oarecare agitaţie la locul de muncă, iar dacă sunteţi liberi puteţi pleca la distracţie pentru o zi, două şi vedeţi de luni încolo ce vă mai aşteaptă la serviciu.

HOROSCOP 13 SEPTEMBRIE 2019 TAUR

O pasiune vă poate scoate din tot confortul vorstru şi să vă bucuraţi de viaţă, să trăiţi clipe de vis – dacă n-aveţi pe nimeni. Se poate să plecaţi în week-end, cu familia, cu prietenii, poate sărbătoriţi ceva care o să v-apropie şi mai mult, c-aţi fost separaţi o vreme.

HOROSCOP 13 SEPTEMBRIE 2019 GEMENI

La voi relaţia de cuplu devine stabilă şi o să ajungeţi la căsătorie dacă v-aţi convins pe deplin că sunteţi pe drumul care trebuie. O să vreţi să fiţi mai economi, dar n-o să prea reuşiţi c-aveţi cheltuieli mari, apar neprevăzute şi o să vreţi să le rezolvaţi pe toate din mers.

HOROSCOP 13 SEPTEMBRIE 2019 RAC

O s-aveţi parte de nişte surprize plăcute din partea rudelor apropiate, poate şi a colegilor şi o să fie un succes de echipă. Se pare c-o să faceţi rost de sponsori care să vă susţină proiectele şi o să avansaţi chiar dacă treptat, şi nu într-un ritm alert, aşa cum aţi fi vrut.

HOROSCOP 13 SEPTEMBRIE 2019 LEU

Se nuanţează frumos sfera sentimentală, poate aţi depăşit un moment de cumpănă şi sunteţi dispuşi s-o luaţi de la zero. Poate ar trebui să le faceţi un apropo şefilor ca să vă treacă pe o listă de promovare, să accedeţi la alt nivel salarial, să vă descurcaţi mai bine cu banii.

HOROSCOP 13 SEPTEMBRIE 2019 FECIOARĂ

Se poate să obţineţi după multă alergătură un act de la notar, de la judecătorie care să vă garanteze nişte drepturi. Se pare c-o să fiţi cooptaţi într-o activitate care să v-aducă în centrul atenţiei şi puteţi căpăta un plus de prestigiu, ca să atingeţi un alt nivel social.

HOROSCOP 13 SEPTEMBRIE 2019 BALANŢA

Se-ntâmplă ceva neaşteptat şi multe lucruri se pot schimba în viaţa voastră şi daţi lovitura în afaceri sau o s-apară omul visurilor voastre. Vă pot intra bani, poate din activităţi colaterale sau cineva o să vă dea înapoi banii pe care i-aţi împrumutat cândva şi o să vă descurcaţi frumos, din punct de vedere financiar în perioada asta.

HOROSCOP 13 SEPTEMBRIE 2019 SCORPION

O să vă ia prin surprindere apariţia cuiva care să se potrivească idealului vostru şi să vă intereseze o relaţie, să experimentaţi. E posibil să primiţi o recompensă şi să daţi restart muncii care v-a consacrat ca să vă bucuraţi de un succes şi mai mare, să vă depăşiţi pe voi înşivă.

HOROSCOP 13 SEPTEMBRIE 2019 SĂGETĂTOR

E posibil să fiţi interesaţi de un nou domeniu de studiu, ori faceţi un masterat, va-nscrieți la doctorat. Or să vă curteze nişte oameni de afaceri să vă asociaţi în vederea unei colaborări care o să vă catapulteze la alt nivel – Asta dac-aveti curaj să vă aventuraţi.

HOROSCOP 13 SEPTEMBRIE 2019 CAPRICORN

O să reglaţi situaţia din cuplu, seara, la o discuţie în doi, poate ieşiţi la un restaurant, să schimbaţi decorul. La voi începe să se vadă – concret – pentru ce-aţi muncit, pe lângă bani o fi şi vreun titlu, o diplomă de merit, un voucer pentru o vacanţă – cadou – din partea conducerii.

HOROSCOP 13 SEPTEMBRIE 2019 VĂRSĂTOR

Poate faceţi cumva să va-ngrijiți de sănătate şi să luaţi un tratament dacă e cazul. Veşti bune, o să rezolvaţi probleme care ţin de şcoală, de grădiniţă copiilor, poate primiţi şi un credit bancar s-aveţi cu ce să plătiţi rate, facturi, şi tot ce e în plus.

HOROSCOP 13 SEPTEMBRIE 2019 PEŞTI

E cineva care va dă târcoale, pentru că simte un potenţial de relaţie şi dacă şi voi rezonaţi cumva, poate formaţi un cuplu. Apare o problemă importantă de rezolvat, poate are legătură cu un examen pe care-l aveţi de susţinut că să căpătaţi o funcţie, un job mai bun.

Comments are closed.