Press "Enter" to skip to content

Lorelai Moșneguțu și-a luat apartament cu banii câștigați la concursul de talente: „E casa visurilor mele!” Dar stai să vezi ce frumos și-a amenajat locuința! Mobila este personalizată, făcută pe comandă!

Lorelai Moșneguțu, cântăreața fără mâini, cu voce de aur, care a impresionat pe toată lumea cu talentul ei și-a îndeplinit cel mai mare vis.

După o viață nu tocmai ușoară, în care a muncit ani de zile și s-a dedicat complet muzicii, Lorelai Moșneguțu a reușit să își cumpere o casă a iei, după câștigarea concursului de talente.

„Am terminat prima din clasă, ca medie, am terminat gimnaziul cu media 10. La capacitate a fost ușor, poate puțin mai greu la matematică. Din banii câștigați la emisiune mi-am luat un apartament, mă recunoaște lumea pe stradă, vor autografe, e minunat. Mi-am dorit ca mobila să fie mai mică, ca să pot să ajung. În camera mea am un panou cu o parte din amintirile mele. E casa visurilor mele.”, a spus Lorelai Moșneguțu, la „Răi Da’ Buni”.

Cântăreața fără mâini a povestit că trebuie să slăbească de urgență, pentru că picioarele sale nu îi pot susține greutatea.

Comments are closed.