Press "Enter" to skip to content

Fosta soție a lui Bogdan Gigină și-a refăcut viața la patru ani de la tragedie. Mama polițistului, mesaj emotionant pe Facebook

Fosta soție a lui Bogdan Gigină și-a refăcut viața la patru ani de la tragedie. Mama polițistului de la Rutieră a transmis un mesaj șocant cu această ocazie, semn că nu este tocmai încântată de gestul fostei sale nurori,

”Doua nunti si o inmormantare? In nici 4 ani? O mostenire substantiala de pe urma defunctului! O persoana extrem de ocupata de propria existenta!. Doar pana se va termina punguta apoi….Niveul urmator”, a scris mama lui Bogdan Gigina pe Facebook.

Pe 31 august, Bogdan Gigina ar fi implinit 32 de ani, iar mama sa a transmis un mesaj emotionant si plin de tristete pe Facebook, in amintirea copilului sau. ”In fiecare an era ziua cand ma preocupau pregatirile pentru aniversarea copilului meu. Astazi i- am aprins lumanare in timp ce pregateam cele crestinesti. Il astept in fiecare zi a vietii mele”, a scris mama lui Bogdan Gigina, pe Facebook.

Bogdan Gigină, politistul,  a stat in intersectia strazii Stirbei Voda cu Calea Plevnei, pana cand a ajuns coloana, iar apoi a accelerat catre urmatoarea intersectie, cea cu Splaiul Independentei, imprejurare in care s-a produs accidentul soldat cu decesul acestuia.

Iniţial, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei spunea că în momentul accidentului Gigina se îndrepta spre o zonă în care ar fi urmat să fluidizeze circulaţia.

„Poliţistul se afla în exercitarea atribuţiunilor de serviciu specifice poliţiei rutiere, conform reglementărilor legale în domeniu, fiind angrenat în dispozitivul mobil şi fix de fluidizare a traficului rutier în municipiul Bucureşti, asigurând deplasarea în siguranţă, a unei coloane oficiale, precum şi a celorlalţi participanţi la trafic”, potrivit comunicatului emis de Poliţia Română.

Conform documentului citat, coloana oficială se întorcea de la o activitatea „în cadrul unei instituţii din domeniul securităţii şi ordinii publice”.

Coloana oficială a viceprim–ministrului pentru securitate naţională, ministrul afacerilor interne, de care demnitarul beneficia in condiţiile legii, se deplasa cu o viteză adaptată la condiţiile meteo şi de trafic existente, pe traseul Băneasa – P-ţa. Presei Libere – Arcul de Triumf – P-ţa. Charles de Gaulle – P-ţa. Victoriei – Bd. Uranus – Str. Ştirbei Vodă, mai spun oficialii Poliţiei Române.

Coloana oficială s-ar fi oprit la locul accidentului

În documentul citat se mai precizează, că după producerea accidentului, coloana oficială s-a oprit, fiind dispuse măsuri pentru mobilizarea echipajelor medicale.

„Imediat după producerea accidentului, coloana oficială s-a oprit la faţa locului şi au fost dispuse măsuri pentru

mobilizarea echipajelor medicale în vederea acordării primului-ajutor, poliţistul fiind transportat la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti”, conform documentului citat.

Mai mult, ministrul Oprea ar fi comunicat cu secretarul de stat Raed Arafat, dar şi cu alte persoane din conducerea Ministerului de Interne „pentru intervenţia de urgenţă a echipajelor SMURD şi informarea permenentă în legatură cu evoluţia situaţiei. S-a ţinut legătura cu echipajele SMURD şi cu Spitalul Universitar, iar ministrul de interne a fost permanent informat”.

„La locul producerii accidentului existau elemente de semnalizare a lucrării, dar cu privire la modul în care erau amplasate, dacă respectau sau nu normativele legale, urmează a se stabili pe parcursul anchetei aflate în instrumentarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti”, se mai arată în comunicatul emis de Poliţia Română.

Comments are closed.