Press "Enter" to skip to content

Neti Sandu: Horoscop 24 august 2019. Se anunta cheltuieli mari pentru o zodie

Horoscopul de astazi anunta clipe frumoase, dar si atentionari din partea astrelor.

HOROSCOP 24 AUGUST 2019 BERBEC

O atmosferă mult mai caldă la voi în familie, poate o duceţi mai bine şi cu sănătatea, sunt semne de bun augur care vă dau alt chef de viaţă.

HOROSCOP 24 AUGUST 2019 TAUR

O să cheltuiţi nişte bani fie ca să faceţi o trataţie la voi acasă, fie la un restaurant, o terasă, ca să-i faceţi o surpriză cuiva apropiat pe care-l iubiţi.

HOROSCOP 24 AUGUST 2019 GEMENI

Poate fi ziua marilor întâlniri şi să vă pice cu tronc cineva care o să facă parte din viaţa voastră şi o să vă şi puteţi căsători până la sfârşitul anului.

HOROSCOP 24 AUGUST 2019 RAC

O să cheltuiţi, se pare, cu mai multă uşurinţă banii şi o să vă relaxaţi împreună cu ai voştri – ajungeţi poate într-o staţiune de agrement care va place în mod deosebit.

HOROSCOP 24 AUGUST 2019 LEU

Aveţi chef de plimbare, de distracţie, şi o să găsiţi o companie pe gustul vostru cu care să vă duceţi într-un parc de agrement care va place în mod deosebit.

HOROSCOP 24 AUGUST 2019 FECIOARĂ

O să vă bucuraţi de suport material şi sufletesc din partea unor oameni care vă apreciază şi vor să vă facă viaţa mai uşoară.

HOROSCOP 24 AUGUST 2019 BALANŢĂ

Sunt nişte răscoliri interioare care vă fac să căutaţi răspunsurile la întrebările referitoare la viitorul vostru în doi şi o să atingeţi starea de echilibru interior.

HOROSCOP 24 AUGUST 2019 SCORPION

O să puteţi face o escapadă turistică, poate e şi ceva de sărbătorit pe-acolo pe unde veţi ajunge şi o să vă priască ieşirea.

HOROSCOP 24 AUGUST 2019 SĂGETĂTOR

Se pare c-o să vă duceţi la un eveniment monden şi o să vă reactualizaţi lista de prieteni, vă faceţi şi planuri de încă o transă de vacanţă.

HOROSCOP 24 AUGUST 2019 CAPRICORN

V-aşteaptă cineva , pe la mondenităţi şi o să se lege, din mers aşa, o relaţie care vă poate aduce fericirea – trebuie doar s-aveţi încredere c-aşa o să fie.

HOROSCOP 24 AUGUST 2019 VĂRSĂTOR

O să vă iasa-n cale cineva, pe la mondenităţi şi o să se lege, din mers aşa, o relaţie care vă poate aduce fericirea – trebuie doar s-aveţi încredere c-aşa o să fie.

HOROSCOP 24 AUGUST 2019 PEŞTI

Se poate s-aveţi o întâlnire de suflet şi să daţi dovadă de sinceritate, să faceţi vreo mărturisire, poate amândoi şi să continue la alt nivel relaţia.

Comments are closed.