Press "Enter" to skip to content

Mama Luizei Melencu face acuzații grave la adresa anchetatorilor si a sotiei MONSTRULUI de la Caracal

La fel ca avocatul Tonel Pop, și mama Luizei Melencu este de părere că soția lui Gheorghe Dincă știe mai multe decât vrea să recunoască.

Mama Luizei Melencu trăiește o dramă încă din luna aprilie, atunci când fiica ei a dispărut, după ce s-a urcat într-o mașină, la ocazie. Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a ucis pe Luiza și pe Alexandra Măceșanu, dar părinții fetelor nu știu încă adevărul despre ce s-a întâmplat cu ele.

Monica Melencu crede că soția lui Gheorghe Dincă ascunde ceva și se bazează pe faptul că femeia fusese la casa din Caracal la două săptămâni după ce Luiza a dispărut. Tot ea spune că anchetatorii nu și-au dat silința destul de mult în acest caz și cere să i se spună adevărul în cazul care a spus înrteaga țară pe jar.

„Atâta timp cât ea (n.red. – soția lui Gheorghe Dincă) a venit la două săptămâni după dispariția fiicei mele, probabil că ascunde ceva. Să își ascundă familia. Sper să se spună adevarul. Se fac cinci luni iar noi nu avem un răspuns concret. Autoritățile nu ne informează, probele au fost distruse. Ce așteptăm? S-a mușamalizat cazul fetei mele. Să facem ceva. Eu una nu mai pot”, a declarat mama Luizei Melencu.

Avocatul familiei Luizei Melencu crede că soția lui Gheorghe Dincă minte

La fel ca mama Luizei Melencu, și avocatul familiei, Tonel Pop, crede că soția lui Gheorghe Dincă știe mai multe decât spune.

„În momentul în care am început să pun întrebări, atunci s-a stricat treaba. A început să tremure, să se înroșească, să răspundă în aceeași frază cu trei contradicții, a început să nege, să revină. Ce pot să vă spun e că, din punctul meu de vedere, această doamnă minte într-un hal fără de hal, au fost contraziceri extraordinare între declarațiile lor, ale familiei.

În mod clar, și din ce a declarat și din ce rezultă din ce au spus celelalte persoane, această doamnă a aruncat probe, a alerat probe, a distrus probe. Este de văzut dacă cu intenție, obligată, din greșeală. Când am început să pun întrebări, anchetatorii nu au fost încântați deloc. S-a întors tot ce însemnau declarațiile inițiale. Numai prin întrebări succesive mai recunoșteau niște lucruri”, a declarat Tonel Pop într-un interviu.

Comments are closed.