Vești triste de ULTIMĂ ORĂ! A fost găsit fără suflare astăzi! Oamenii au sperat la o minune până-n ultima clipă – Soția confirmă decesul

Un alpinist român în vârstă de 45 de ani a fost găsit mort în zona Vârfului Negoiu din Munţii Făgăraş, după ce soția sa i-a anunțat dispariția. Pentru recuperarea bărbatului au intevenit salvamontişti şi jandarmi din judeţele Sibiu şi Argeş, sprijiniţi de un elicopter al MAI.

Update 15:30 Alpinistul găsit mort este cunoscutul Zsolt Torok. Informația a fost confirmată de ministrul de Interne, Mihai Fifor.

Potrivit reprezentanţilor Salvamont Sibiu, salvamontiştii, împreună cu cei din Argeş şi cu jandarmi din cele două judeţe, au pornit în căutarea unui alpinist dispărut în Munţii Făgăraş, în zona Vârfului Negoiu.

Apelul a venit sâmbătă dimineaţă, de la soţia bărbatului. Conform news.ro, echipele terestre au fost ajutate la căutare de un elicopter al Ministerului de Interne, alpinistul fiind găsit.

“Alpinistul român în vârstă de 45 de ani a fost localizat în zona Vârfului Negoiu şi se pare că este decedat. Se încearcă evacuarea pe calea aerului a acestuia şi în zonă sunt mai multe echipe Salvamont care încearcă să ajungă la locul accidentului” – Salvamont Sibiu

Citeste si articolul   Cum arată acum fiica lui Cabral. Inoke s-a transformat total și e de nerecunoscut