Press "Enter" to skip to content

Oana Zăvoranu s-a pregătit temeinic pentru rolul primit în noua producție a Antenei 1: ”Merg la…

Oana Zăvoranu s-a pregătit temeinic pentru rolul primit în noua producție a Antenei 1.

Din toamnă, Oana Zăvoranu va reveni pe micile ecrane. După Dorian Popa, și bruneta se alătură filmărilor pentru serialul ”Sacrificiul”, producție care urmează să fie difuzată de Antena 1. Serialul ”Sacrificiul” este un „family drama” cu un scenariu bazat pe fapte reale declarate istoric, dar şi pe fapte reale povestite de cunoscuţi. Producţia va intercala poveştile a trei familii din medii diferite. Filmările au început și se desfășoară în diverse locaţii din Bucureşti

Pentru acest nou rol, Oana Zăvornu s-a pregătit temeinic!

„Pentru personajul în sine fac ce fac mereu: trăiesc cu el o viață paralelă, o iubesc pe Diva, o înțeleg, o apăr indiferent de ce face rău sau bun și creez situații astfel încât personajul meu să devină în timp bârfit, iubit, contestat, scandalos, excentric, blamat, copiat, adulat, iertat și înțeles chiar dacă face nenorociri, pentru că ea are voie!

Mi-am construit în mintea mea stilul vestimentar al personajului meu, mi-am cumpărat câteva haine pentru rolul Divei, totodată lucrez la linia mea de haine, iar o parte din hainele cu care filmez vor face parte din colecția creată de mine. Încerc să fiu cât mai naturală și îmi doresc ca ceea ce e în viața reală să aibă legătură cu ceea ce se va vedea pe micile ecrane. De asemenea, acord atenție aspectului meu fizic și am început să merg la masaje și alte proceduri corporale”, povestește Oana Zăvoranu.

Citeste continuarea AICI

Comments are closed.