Press "Enter" to skip to content

Mesajul unui polițist a devenit viral pe Internet: ”Bai, romanule, ce suflet ai tu?”

Un poliţist a avut o reacție dură pe Internet, după ce a ajuns la un accident, iar martorii în loc să ajute victimele și-au scos telefoanele să filmeze.

„Nu scriu despre așa ceva, de fapt nu scriu în general. Dar chestia asta trebuie scrisă să ajungă la#creierul celor care mai au un pic de discernământ (deși sunt sigur că mesajul nu va ajunge la cei ce se comportă ca în situația descrisă mai jos). Ora 19.10 aproape de finalul programului de muncă (20.00). Totul a fost gestionat corespunzător, te poți duce și tu în curând liniștit acasă. Însă gândul ăsta a zburat imediat ce am văzut pe sensul opus de circulație un autovehicul părăsind partea carosabilă.

m sărit din echipaj pentru a acorda primul ajutor posibilelor victime, alături de mine au mai oprit și alți participanți la trafic. (Aici am avut un șoc, nu cu privire la victime, ci la modul în care se comportă românul nostru. 80 % din cei opriți au scos telefoanele să filmeze, 20% să acorde ajutor victimelor). Din mașină am reușit să scoatem : 2 copii de 3 ani , 2 copii de 13 ani și mama acestora, tatăl rămânând încarcerat dar stabil.

Nu vă puteți imagina sau trăi sentimentele ce te încearcă în momentul în care scoți acei copii și tot ce îți dorești este ca ei să fie bine. Am verificat starea fiecăruia și am stabilit gravitatea rănilor procedând la acordarea primului ajutor. Revenind la statistica de mai sus 80/20, vreau să scriu un mesaj direct și mai puțin ortodox celor 80 de procente :

“Bă românule care ai avut bani de un#smartphone jmecher și de ultimă generatie, ce suflet ai tu mai animal biped, să scoți telefonul din buzunar și să filmezi ca o javră, suferința a 2 copii mici în vârsta de 3 ani răniți care se zbat să trăiască? Tu dihanie, nu ai copii acasă, nu ai copii în familia ta? Atât te duce capul ăla prost să faci când vezi așa ceva? Ce înseamnă mă filmarea aia pentru tine? Te duci acasă și arăți filmarea cu acei copii prietenilor tăi la fel de retardați ca tine așteptând un soi de confirmare?

Citeste continuarea AICI

Comments are closed.