Press "Enter" to skip to content

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, noi dezvăluiri despre nuntă! Unde are loc petrecerea și ce meniu vor avea

Au mai rămas câteva zile până când Gabriela Cristea și Tavi Clonda își vor uni destinele și în fața Lui Dumnezeu. Viitoarea mireasă a făcut noi dezvăluiri despre nuntă, dar și despre botezul micuței Iris. Vă reamintim că prezentatoarea TV și cunoscutul artist au făcut cununia civilă pe 30 aprilie 2015.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, noi dezvăluiri despre nuntă

Gabriela Cristea și Tavi Clonda se vor căsători religios sâmbătă, 24 august. În cadrul unui interviu oferit recent, carismatica vedetă a mărturisit că petrecerea va avea loc chiar în grădina vilei lor din Corbeanca, iar lista invitaților nu este lungă, pentru că atât la nuntă, cât și la botezul micuței lor prințese vor participa doar familiile lor și câțiva prieteni foarte buni.

“Pentru că trebuie să ne ocupăm de copii, amenajăm și casa, avem multe evenimente în toamna asta. Începem pe 24 august, când ne căsătorim religios. Ne-am hotărât să facem petrecerea în curtea casei noastre, ceea ce a implicat o organizare generală. Am conceput un șotron la intrarea în curte, e desenat de mine”, a declarat Gabriela Cristea în cadrul unui interviu oferit la Antena Stars.

Citeste continuarea AICI

Comments are closed.