Cât de mult s-a schimbat Maria Constantin, după ce s-a cuplat cu Dacian Varga. Cum a fost surprinsă pe stradă

Maria Constantin nu a avut o viață sentimentală stabilă. După ce și-a trăit povestea de dragoste alături de un cântăreț de muzică populară și una alături de un afacerist falimentar, artista s-a cuplat cu un fost fotbalist din liga a doua. Dacian Varga, care este inclus în categoria crailor de Dorobanți, a avut un palmares impresionat de iubite faimoase.

Cât de mult s-a schimbat Maria Constantin, după ce s-a cuplat cu Dacian Varga

Maria Constantin a trecut, după multe episoade nu tocmai fericite, de divorțul cu cel de-al doilea soț, Marcel Toader. Nu a trecut mult, iar soarele a apărut din nou pe strada ei. Însă, cu toate că cei doi par să fie pe aceeași lungime de undă, Maria a trăit pe pielea ei cum este viața alături de un fotbalist celebru, gurile rele spunând că a ajuns sub papucul partenerului său. Recent, Maria Constantin a fost surprinsă de paparazzii spynews.ro, în oraș, după ce și-a făcut cumpărăturile. Cântăreața a adoptat o ținută lejeră, cu papuci și s-a arătat nemachiată.

Citeste si articolul :   Ce a spus Bianca Drăgușanu pe scenă după scandalul cu Alex Bodi! Toată lumea a rămas uimită

Cât de mult s-a schimbat Maria Constantin, după ce s-a cuplat cu Dacian Varga. Cum a fost surprinsă pe stradă

Artista a ieșit din magazin cu două pungi pline și, fără să stea prea mult pe gânduri s-a îndreptat spre blocul lui Dacian Varga, ce deține un apartament de lux. Un lucru e clar, de când a devenit iubita fostului star de la Sportul Studențesc, artista devine ușor o femeie de casă ce ar face orice pentru bărbatul care o face să zâmbească.

De altfel, după divorțul de Marcel Toader, Maria Constantin a devenit o femeie precaută. Cântăreața de muzică populară refuză să ofere multe detalii despre viața sa amoroasă, acum putând fi numai ”luată din zbor” de paparazzi. „Cred că fiecare are dreptul la o viaţă personală, o viaţă privată, o viaţă de familie, alături de cine îi este drag. Viața mea este mai liniștită, de când am oameni dragi lângă mine care mă iubesc”, a declarat Maria Constantin pentru Antena Stars.

Gestul neașteptat făcut de Maria Constantin în ziua înmormântării lui Marcel Toader

Cu o zi înainte de înmormântarea lui Marcel Toader, Maria Constantin a postat pe Instagram un mesaj pe care fanii l-au interpretat drept unul de adio pentru fostul ei soţ. „Of, inimioară!’ a scris Maria Constantin în dreptul unei fotografii cu ea zâmbind, îmbrăcată în costum popular. De fapt, Maria a lansat de curând o melodie care a ajuns la inimile fanilor, iar numele acesteia este „Of, inimioară’. Maria Constantin le-a mulțumit fanilor săi pentru aportul pe care l-au avut aceștia în clasarea melodiei pe locul întâi în topurile muzicale.

Citeste si articolul :   A murit la doar 32 de ani! El a salvat vieţi, însă pe a lui nu a putut-o salva nimeni. Dumnezeu sa-l odihneasca