Press "Enter" to skip to content

ULTIMA ȘANSĂ pentru Mihai Constantinescu! ‘Din păcate…

Mihai Constantinescu traversează momente cumplite.

Cântărețul este în comă de circa trei luni la Spitalul Floreasca. Medicii ar putea apela și la metode neconvenționale pentru a-l trezi pe îndrăgitul artist, povestește Monicăi Pop, care l-a vizitat weekendul trecut pe cântăreț la ”urgență”.

”Vreau să vă spun un lucru care mi se pare frumos. Când am plecat de acolo m-am întâlnit cu o colegă de specialitate ORL, care a spus un lucru: că ea sugerează – așa de tare mi-a plăcut lucrul ăsta și chiar i-am spus Simonei (soția lui Mihai Constantinescu n.r.) să facă cât se poate de repede – să-i înregistreze cântecele lui preferate pe un mp3. Și cântecele comune și un text din partea ei și a câtorva apropiați și să i-l pună tot timpul în urechi.

El aude foarte clar, asta este sigur. Sunt convinsă că lucrul ăsta îl poate ajuta. Mi s-a părut un lucru atât de frumos și de perspectivă, care îl poate ajuta. Din punct de vedere al creierului, lucrurile astea se pot stimula. Fără doar și poate, el are în creier și focare pozitive, focare bune. Astea trebuie stimulate”, a declarat Monica Pop la Antena 3.

Medicul a făcut o paralelă între cazul lui Mihai Constantinescu și cel al lui Gabriel Cotabiță.

”Să vă spun un lucru: m-aș bucura să aibă aceeași finalitate ca și în cazul Cotabiță. Când s-a întâmplat cu Cotabiță, i-am spus doamnei Ioana Grințescu, care este șefa ATI-ului de acolo, i-am spus că va fi bine. Ea mi-a spus nici să nu mai spun așa ceva pentru că este foarte grav și n-avem nici o siguranță, că ei fac tot ce se poate. Uite că au făcut tot ce se poate și repede și a fost altă situație. Domnul Cotabiță este în momentul de față sănătos, trăiește și e pe picioare.

Citeste continuarea AICI

Loading...

Comments are closed.