Press "Enter" to skip to content

Familia Luizei Melencu a răbufnit! Ce s-a spus despre polițistul care a stat singur cu Gheorghe Dincă: “S-a dus cu mesaje sigure”

Ies la iveală noi detalii incredibile în cazul crimelor petrecute recent la Caracal, unde două tinere de 15, respectiv 18 ani au fost răpite, violate și cel mai probabil ucise de Gheorghe Dincă, un fost mecanic auto din oraș. Familia Luizei Melencu, una dintre victimele monstrului iese la atac și dezvăluie o serie de informații importante.

Ce spune bunicul Luizei Melencu despre polițistul care a discutat singur cu Gheorghe Dincă
Într-un interviu acordat recent, bunicul fetei a răbufnit la adresa polițistului cu care Dincă a cerut în mod expres să discute, înainte de a-și recunoaște cele două crime. Bărbatul este acuzat că i-ar fi dat indicații, inculpatului, cu scopul de a-i pune pe anchetatori pe piste false.

„Era din Caracal, domnișoară. Știu despre cine e vorba. Soția e doctor la Spitalul din Caracal, adică știe o lume întreagă, dar lumea nu vrea să vorbească. A stat cu el o oră ca să-i trimită mesaje, cum să acționeze, ce trebuie să spună. Dar cum a ajuns un criminal să coordoneze activitatea unor procurori? Acest om s-a dus cu mesaje sigure, să ia fapta asupra lui, ca să nu mai cadă alte capete și alți oameni implicați.

Eu nu înțeleg acest barou de avocați. Pe cine apără? În loc să-și apere angajații, apără hoții, nenorociții, DIICOT-ul, că și DIICOT-ul e murdar, uitați acest caz de la Craiova. Nu și-au făcut datoria. M-au amenințat tot timpul că mă arestează, că dacă mai vorbesc ce nu trebuie, mă arestează”, a declarat bunicul Luizei despre polițistul care a ajuns de urgență la spital, cu piciorul rupt.

Avocatul familiei Melencu ar putea fi îndepărtat din anchetă

Totodată, familia tinerei de 15 ani a făcut apel la oamenii din țară, cărora le solicită ajutorul pentru salvarea avocatului Tonel Pop, acesta urmând să fie îndepărtat din anchetă, pe motiv că ar da dovadă de un comportament necorespunzător, scrie fanatik.ro

„Vom ruga oamenii din țară să ne ajute, să mergem în fața baroului de avocați. Nu se poate așa ceva. Și ei sunt implicați politic, atunci ce să credem? În cine să mai avem încredere?”, a mai spus bunicul Luizei Melencu.

loading...

Comments are closed.