Alexandru Cumpănașu face declaratii de ULTIMA ORA: Cine sunt complicii MONSTRULUI de la Caracal

Alexandru Cumpănașu a dezvăluit cine sunt complicii monstrului Gheorghe Dincă. Cumpănașu s-a dezlănțuit pur și simplu și a făcut dezvăluiri incedibile, enervat de faptul că acest caz pare să bată pasul pe loc.

Alexandru Cumpănașu s-a dezlănțuit pur și simplu și arată totți vinovații din cazul Caracal. Unchiul Alexandrei a vorbit despre complicii care l-au ajutat pe Gheorghe Dincă. Alexandru Cumpănaşu crede că cineva a preluat-o pe Alexandra din casa criminalului cât timp acesta a fost plecat să-şi încarce cartela de telefon.

Purtătorul de cuvânt al DIICOT preciza că, până la acel moment, nu erau indicii că ar fi mai multe victime şi nici că Gheorghe Dincă ar fi avut complici. Alexandru Cumpănaşu contrazice autorităţile.

„Acum vă pot spune următorul lucru: Dincolo de înregistrări avem nişte evidenţe: În 40 de minute monstrul ăsta nu avea cum să se ducă. Eu am trăit în Caracal. Ca să mergi de la Dobrosloveni sau de la Caracal unde era el, până la Slatina sau Craiova, să-ţi încarci cartela, să te urci în maşină şi să te întorci îţi ia o oră şi jumătate. Eu am văzut delay-ul de 45 de minute. Cine a intrat în curte?

Citeste si articolul :   Medicul Beatrice Mahler, managerul Institutului de Pneumoftiziologie Marius Nasta, demonteaza teoria conspiratiei. Ce spune despre banii dati pentru falsii decedati de COVID

Cine a preluat-o pe Alexandra? Nu pot să vă spun. Dar în acest moment avem atât de multe dileme la care nu s-a răspuns că toată opinia publică îşi pune întrebări cu privire la adevărul pe care-l spune acest monstru cu privire la modul la care el dirijează ancheta sprecriminal în seria, s-a descoperit una, două şi poate a treia, e criminal în serie şi am terminat îl trimitem în judecată pt. că nu mai e nevoie de altceva.

Ei bine, eu nu cred că este aşa. noi am venit cu zeci de exemple. Complicitatea procurorului care timp de 19 ore eu nu mai cred în incompentţă, nu a aplicat niciuna dintre procedurile de identificare a persoanei care ar fi răpit-o pe Alexandra.

Citeste continuarea AICI