Press "Enter" to skip to content

Filmul ORORILOR din Caracal! Ultima noapte a Alexandrei: A fost strâns legată de pat cu o sfoară groasă şi lăsată să zacă pe podea, în timp ce MONSTRUL…

Conform probelor luate de la faţa locului şi explicaţiilor sumare oferite de Gheorghe Dincă, în noaptea dinaintea crimei, Alexandra a fost legată strâns cu o sfoară groasă de scheletul metalic al patului pentru a nu putea fugi. În noaptea de miercuri spre joi, fata a dormit în aceste condiţii în timp ce criminalul a dormit în pat.

Conform surselor din anchetă, cu o noapte înainte de a muri, Alexandra a dormit pe podea, fiind strâns legată cu o sfoară groasă de scheletul metalic al patului, care era prins în perete cu dibluri de fier, în timp ce Gheorghe Dincă a dormit în pat.

„Am făcut un fel de reconstituire a ceea ce s-a întâmplat în cameră. Am comparat informaţiile furnizate de Alexandra la telefon cu ceea ce puteam vedea noi, din poziţia în care am stabilit că se afla”, susţin sursele din anchetă, informează libertatea.ro.

„Urmele găsite şi declaraţiile bărbatului ne-au condus la ipoteza că Dincă a dormit o noapte cu fata în cameră. Şi a recunoscut. Ca s-o supravegheze, el a dormit în patul pe care era aşezată o saltea, iar Alexandra pe jos legată strâns cu o sfoară pentru baloţi de scheletul metalic al patului, de fapt de unul dintre picioarele patului”, mai spun investigatorii.

În cameră nu există urme mari de sânge, ceea ce confirmă afirmaţiile lui Dincă, acelea că fata ar fi fost ucisă cu o lovitură puternică de pumn. După ce a omorât-o, Dincă ar fi ars trupul fetei în butoiul pentru topit metale. Focul ar fi fost înteţit cu benzină aruncată peste lemnele aprinse de sub butoi şi pe trup criminalul ar fi aplicat vaselină.

În casa lui Gheorghe Dincă sunt prezenţi poliţişti de la „Omoruri” şi criminalişti de la Poliţia Capitalei, dar şi câţiva investigatori de la IGP – Direcţia de Investigaţii Criminale care zile în şir, într-un program de zece ore pe zi, au adunat sute de urme biologice (sânge, fire de păr), dar şi haine care vor fi expertizate atât la INML „Mina Minovici”, cât şi la Institutul de Criminalistică al IGP.

Citeste continuarea AICI

Comments are closed.