ULTIMA ORA: Alexandru Cumpănașu, unchiul fetei, în direct: “Oasele din butoi sunt ale Alexandrei. Ministrul Justiției l-a anunțat pe vărul meu de rezultat. De aici încolo va începe răzbunarea””

Alexandra Măceșanu, fata de 15 ani dispărută în Caracal, a fost ucisă. Familia a fost anunțată de tragedie, a spus Alexandru Cumpănașu, unchiul fetei, în direct la Antena 3.

Oasele găsite în butoi îi aparțin copilei!

„Ministrul Justiției l-a anunțat pe vărul meu de rezultat. Se confirmă. Vestea a ajuns la familie. ADN-ul Alexandrei e în acea cenușă.

De aici încolo va începe răzbunarea pe care nu cred că și-o dorește niciunul din cei care mi-au omorât nepoata”, a spus unchiul Alexandrei, vineri seară, la „Exces de putere”.

Din informaţiile obţinute, ADN-ul este în proportie de aproape 100% al Alexandrei Măceșanu. Nu există un alt ADN! Pe dinţii găsiţi, dar şi pe fragmentele de oase găsite în butoi este ADN-ul Alexandrei Măceșanu.

Legiştii nu au putut să stabilească de când au fost arse oasele, acestea fiind foarte degradate.

Criminalul a mărturisit duminică, 28 iulie 2019, că a ucis-o pe Alexandra imediat după ce a surprins-o vorbind la telefon. Fata sunase la 112 şi îi implorase pe poliţişti să o ajute şi să nu o lase singură pe fir, mărturisind că îi este frică.

Citeste si articolul   Reacția Andreei Bălan, după ce Dana Rogoz a scris despre ea: ”Mi-ar plăcea ca cei care comentează să gândească un pic mai mult”

Poliţiştii au încercat să o liniştească şi au asigurat-o că un echipaj de poliţie este în drum spre ea. Au ajuns, însă, doar 19 ore mai târziu, când au găsit, într-un incinerator improvizat într-un butoi, rămăşiţe de oase (foto dreapta), cenuşă şi bijuteriile fetei.