Press "Enter" to skip to content

Monstrul din Caracal a povestit ce s-a întâmplat în maşină cu Alexandra: Am lovit-o, i-am pus o şapcă pe cap şi bandă adezivă pe ochi. TULBURĂTOR! Prin ce clipe de groază trebuie să fi trecut biata copila

Noi dezvăluiri despre atacul criminalului asupra Alexandrei din maşină. „Am lovit-o, i-am pus o șapcă pe cap și bandă adezivă pe ochi”. Asta a declarat ucigaşul din Caracal în faţa anchetatorilor. Gheorghe Dincă a povesit că i-a propus fetei să întreţină relaţii sexuale cu el, dar Alexandra l-a refuzat. De aici a început calvarul pentru adolescenta de 15 ani.

Procurorii au reconstituit, din declarațiile lui Gheorghe Dincă și din probele găsite, ce s-a întâmplat în automobilul Renault, pe drumul dintre casa Alexandrei și cea a lui Dincă.

Fata s-a urcat în maşină pe locul din dreapta faţă, lângă şoferului. „Vreau să merg la liceu, vă rog”, povestește criminalul Caracal, citat de Libertatea, că i-a spus fata de 15 ani. El a pornit mașina și, în scurt timp, a început să-i pună tot felul de întrebări despre viața ei sexuală. Fata a evitat discuția, dar bărbatul a insistat.

Apoi, el i-a propus să facă sex, nu în mașină, ci „să mergem într-un loc”. Fata a refuzat și în acel moment, nervos, Gheorghe Dincă a oprit mașina şi „am lovit-o, i-am pus o șapcă pe cap și bandă adezivă pe ochi”, a mai povestit suspectul. I-a imobilizat mîinile și apoi au plecat spre casa din Caracal, aflată la doar câțiva kilometri distanță.

Comments are closed.