Press "Enter" to skip to content

Horoscop Mariana Cojocaru pentru AUGUST 2019. Asa schimbari nu s-au mai vazut de 10 ANI!

Horoscop Mariana Cojocaru pentru AUGUST 2019. Urmează o lună plină de schimbări pe toate planurile!

Horoscop Mariana Cojocaru pentru AUGUST 2019

Berbec

Sunt posibile intalniri si dialoguri cu cineva aflat in strainatate. Tensiunile dintre tine si ceilalti astazi sunt accentuate. Divergenta opiniilor si mentalitatile diferite iti creeaza disconfort si astfel iti este dificil sa comunici sau sa participi activ la discutii. Relaxeaza-te si deschide-ti mintea si sufletul! Vei afla lucruri interesante si utile.

Taur

Sunt momente bune pentru a achita facturi, taxe, datorii de tot felul. Este posibil sa apara ingrijorari vizavi de bugetul comun cu partenerul de viata. Traseaza un plan de cheltuieli pentru urmatoarele patru saptamani si urmeaza-l indeaproape. Te vei descurca onorabil cu toate. Rezerva-ti timp pentru tine si observa oamenii si evenimentele, dincolo de aparente.

Gemeni

O luna cu multe rascoliri in plan partenerial. Insa priveste partea plina a paharului si invata din fiecare situatie comuna cu ceilalti. Sfaturi bune si ajutor neconditionat primesti de la membrii familiei, astfel ca ar fi bine sa impartasesti cu acestia fiecare neplacere pe care o intampini. In a doua jumatate a lunii, rezerva-ti momente petnru a evalua, in liniste, la evenimentele care te macina.

Rac

Ai spor in treburile de la serviciu, iar colaborarea cu colegii aduce beneficii si pentru tine si pentru ei. Totusi ai grija si dozeaza-ti eforturile. Sanatatea este precara pe segmentele ficatului, astfel ca ai nevoie de odihna mai multa. Este posibil sa te gandesti la consultatii si analize medicale. Oricum, o vizita la medic ti-ar prinde bine.

Leu

Discutiile cu cei dragi sunt importante, asa incat asculta cu atentie si evita sa formulezi opinii sau concluzii. Neintelegerile pornesc de la bani, in special de la veniturile tale din segmentul muncii. Este posibil ca ceilalti sa doreasca sa-i sprijini financiar mai mult. Stabileste niste limite materiale clare pana la care poti si vrei sa-i ajuti.

Balanta

Multe informatii primesti in aceasta luna pe cai mai putin obisnuite. De la subiecte cotidiene banale, pana la informatii de anvergura legate de sanatate sau de domeniul financiar, totul se amesteca intr-un carusel destul de greu de urmarit. Spre finalul lunii, rezerva-ti momente pentru a analiza cele aflate in ultima perioada.

Scorpion

Sunt posibile cheltuieli neasteptate, fie pentru nevoile tale cotidiene, fie pentru o calatorie indepartata sau pentru un prieten aflat departe de granitele tarii. Ar fi bine sa-ti chibzuiesti atent bugetul si sa nu fortezi nota. Tendinta de a cheltui pe nimicuri este mare si paguboasa. Este momentul sa inveti sa-ti administrezi mai eficient resursele.

Citeste continuarea AICI

loading...

Comments are closed.