Mutare la ”Românii au talent”: Cine îi va lua locul lui Florin Călinescu la Românii au talent după ce a plecat de la Pro TV

Show-ul de mare succes ”Românii au Talent” l-a pierdut pe unul dintre cei mai ”puternici” jurați, Florin Călinescu. Preferând o nouă viziune, cea politică, carismaticul jurat a lăsat locul gol, însă responsabilii de la Pro TV pregătesc deja o mișcare-bombă.

Fanii emisiunii s-a întrebat, imediat, cine va fi cel sau cea care îi va lua locul lui Florin Călinescu, iar răspunsul, conform huff.ro, pare la îndemână. Și este o alegere… perfectă – Mihaela Rădulescu. Florin Călinescu a ținut să precizeze – pentru paginademedia.ro – că ”nu a fost dat afară de la Pro TV”, ci a ales această variantă pentru că a devenit președintele Partidului Verde, ceea ce duce la o incompatibilitate cu postura de realizator al unor emisiuni.

”Din punct de vedere juridic, mingea este la ei. Nu știu exact ce prevede legislația CNA în legătură cu politicienii care apar în emisiuni, dacă este posibil sau nu într-un show precum Românii au talent”, a declarat Florin Călinescu pentru PaginaDeMedia.ro.

Citeste si articolul   Zodiile care incep o nouă viaţă in acest AN

Florin Călinescu ar putea fi înlocuit, în postura de jurat la ”Românii au talent”, de celebra Mihaela Rădulescu, aceasta deținând, în trecut, această poziție. Chiar au existat unele puncte de vedere contradictorii între ea și Andra Măruță, spre exemplu, așa că viitoarele emisiuni se anunță a fi cu atât mai interesante. Mutarea va avea loc cât de curând, fiindcă înscrierile pentru ”Românii au talent” au început deja și nu mai este mult timp până în faza preselecțiilor.