Press "Enter" to skip to content

Adelina Pestritu, UMILINTA in ziua nuntii! Ce a patit vedeta dupa ce toata lumea a vazut-o in rochie de mireasa

Evenimentul frumos a fost umbrit de rochia Adelinei Pestritu de mireasa care i-a revoltat pe fani. Cununia religioasa a avut loc la Biserica Nașterea Maicii Domnului din Calea Dorobantilor. Aici au venit membri ai familiei, prieteni, dar si fani care au recunoscut-o si s-au oprit pe strada sa se uite la eveniment.

Imaginile de la casatoria Adelinei Pestritu cu Virgil Steblea au ajuns imediat in mediul online. Si rochia de mireasa, pe care mirele ar fi dat 40.000 de euro, a starnit furia fanilor Adelinei Pestritu care s-au ‘dezlantuit’.

Rochia Adelinei Pestritu de mireasa i-a revoltat pe fani

Acestia s-au suparat pe vedeta pentru ca a ales sa isi etaleze spatele si bratele. Lesne de inteles, doar e canicula afara. Dar fanii s-au suparat din cauza tatuajelor pe care Adelina Pestritu le are desenate pe mai multe parti ale corpului.

Admiratorii ei s-au suparat pentru ca, dupa cum sustin ei, i-au stricat intreg look-ul vedetei. Ei sustin ca tatuajele au facut-o sa para ‘barbata’ in ziua nuntii:

Adelina Pestritu s-a casatorit cu Virgil Steblea (4)

Tatuajele i-au stricat look-ul?!

„Tatuajele strică tot aspectul. Degeaba este rochia superbă dacă ești plină de tatuaje”, „Rochia e drăguță, dar de la cineva preocupat de modă mă așteptam la ceva mult mai original. Tatuajele, nsă, strică foarte mult. Dau un aspect grosolan. O masculinizează. Tatuajele transmis ceva, au impact vizual. În cazul ăsta par făcute sub impulsul momentului”, au comentat internauții.

Nunta Adelinei a fost planuita cu grija. Aceasta a avut doua rochii de mireasa, facute pe comanda. Mirele a purtat un costum negru, culoarea lui preferata. Verighetele celor doi sunt batute cu diamante. In aceasta zi speciala, mireasa a optat pentru un buchet de cale grena.

Comments are closed.