Press "Enter" to skip to content

IMAGINI cu Simona Halep şi noul iubit! 

Simona Halep a obţinut o performanţa uriaşă la Wimbledon, reuşind să cucerească trofeul probei individuale feminine, după ce a învins-o, în finala de sâmbătă, 13 iulie, pe americanca Serena Williams, cu scorul de 6-2, 6-2.

În prezent, Simona Halep se află în România, unde se bucură de o vacanţă binemeritată. ProSport vă prezintă, în exclusivitate, prima persoană cu care a ieşit fostul lider WTA la cină, la doar câteva ore distanţă după ce a ajuns la Bucureşti.

Ospăţ la restaurant de lux, din Capitală

Simona Halep s-a relaxat în compania noului său iubit, un milionar de origine aromână, la un restaurant de lux din Capitală, cu specific italian. Localul aparţine unui cunoscut fost poloist din naţionala tricoloră, care îl are asociat pe un celebru artist, membru al trupei Holograf.

Campioana de la Wimbledon a plecat din Complexul Rezidenţial Stejarii şi s-a îndreptat glonţ către respectivul local. A ajuns la faţa locului, unde era aşteptată de Cosmin Hodor, managerul de comunicare al Simonei Halep, şi de soţia acestuia.

Simona Halep, clipe de relaxare în compania noului său iubit, un milionar machedon

 

Ulterior, Simona Halep şi iubitul său s-au aşezat la masa unde erau aşteptaţi de Cosmin Hodor şi partenera lui de viaţă. Toţi patru s-au simţit perfect, iar ProSport vă prezintă, în exclusivitate, imagini de la cina unde, logic, ex-liderul WTA a fost în centrul atenţiei.

Pe terasă, Simona Halep nu s-a aşezat lângă afaceristul misterios, în vârstă de 40 de ani, ci lângă managerul ei de comunicare. Au ales o masă retrasă şi, pentru a avea intimitate, s-a poziţionat cu spatele la intrare, probabil ca să nu fie uşor recunoscută. Au urmat câteva clipe de relaxare, de care sportiva noastră s-a bucurat din plin. Întâlnirea cu milionarul de origine aromână a fost de bun augur.

La plecare, Simona Halep şi noul său iubit au revenit în Complexul Rezidenţial Stejarii. Bărbatul a fost cel responsabil cu condusul autoturismului. Cert este că fostul lider WTA s-a simţit perfect în compania milionarului, din toate punctele de vedere.

A urcat pe locul 2 în clasamentul pe 2019

Simona Halep a luat o opţiune serioasă pentru a şasea calificare consecutivă la Turneul Campioanelor, după victoria de la Wimbledon.

Românca a debutat la WTA Finals în 2014, ajungând până în ultimul act, apoi a înregistrat alte trei prezenţe pe tablou.

În 2018, Simona a absentat de pe tablou din cauza unei accidentări, deşi era calificată pentru întrecerea de final de an. Eleva lui Daniel Dobre a făcut în această săptămână un salt de 5 poziţie în „Porsche Race”, clasamentul punctelor pe 2019, graţie celor 2000 de puncte câştigate la Wimbledon, după finala câştigată cu 6-2, 6-2 în faţa Serenei Williams.

Simona Halep ocupă acum locul secund, în urma australiencei Ashleigh Barty. Trei sportive se detaşează în clasament, cu peste 4.000 de puncte câştigate – Barty, Halep şi Karolina Pliskova.

La Wimbledon, sportiva noastră a avut un parcurs impresionant de-a lungul turneului, ea învingând nume mari precum Aliaksandra Sasnovich, Mihaela Buzărnescu, Victoria Azarenka, Cori Gauff, Shuai Zhang, Elina Svitolina şi Serena Williams.

Comments are closed.