Press "Enter" to skip to content

De necrezut! Ce i-a făcut Laurenţiu Reghecampf soției după ce l-a pocnit pe Dan Alexa. Cum s-a ”răzbunat” pe Anamaria Prodan. Primele imagini: toata lumea o sa vorbească despre asta

Imaginile uluitoare în care Anamaria Prodan l-a pocnit pe Dan Alexa, la scurt timp după finalul partidei Astra Giurgiu – FC Botoșani, au șocat întreaga țară și au devenit virale pe Internet. Motivul ar fi fost gelozia, însă, atât Prodanca, Alexa, cât și Reghe susțin că relația celor doi este strict profesională, iar căsnicia impresarei nu este afectată în niciun fel și este mai solidă ca niciodată.

Drept dovadă sunt cadourile impresionante pe care Laurențiu Reghecampf i le-a luat soției sale în ultimul an. În iarnă, Anamaria Prodan a primit de la soțul ei un bolid de 180.000 de euro și o geantă Hermes Birkin, în valoare de aproximativ 15.000 de euro. Înainte de incident i-a cumpărat și alte lucruri foarte scumpe, sexy impresara primind bijuterii în valoare de aproximativ 600.000 de euro, printre care un ceas bătut în diamante AP (Audemairs Piguet- 200.000 de euro) și colecția de brățări Cartier (215.000 de euro).

A doua zi după scandal, antrenorul i-a făcut o surpriză frumoasă soției, cumpărându-i un ceas Richard Mille, în valoare de 180.000 de euro.

Loading...

Comments are closed.