Anamaria Prodan, criticată dur după ce i-a dat cu pumnul în față lui Dan Alexa: “se descurcă cu nişte fraieri care…”

ornel Dinu (70 de ani) e ultimul personaj din fotbalul românesc care și-a exprimat opinia cu privire la scandalul dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, cel în urma căruia antrenorul Astrei a fost lovit în plină figură de soția lui Laurențiu Reghecampf.

Fostul jucător al lui Dinamo, trecut prin câteva conflicte dure de-a lungul timpului cu Anamaria Prodan, n-a ezitat s-o ironizeze pe cea care se autointitulează „cea mai importantă femeie din fotbalul românesc”.

„Lucrurile sunt mai confuze. S-a ajuns aici din cauza unui fenomen mult mai profund. Nu mai stau să intru în discuţii și să spun cine este Anamaria Prodan şi ce a făcut. Am primit un mesaj de la un prieten foarte bun, că «singura care o mai poate bate pe Halep este Anamaria Prodan».

Ea este o persoană interesantă, are anumite sclipiri ale răului, are un moment de genialitate. Zice: «asta cultivăm, asta avem.» Deci am cultivat-o. E promiscuitatea fotbalului înăscută. Ea nu e bună, se descurcă cu nişte fraieri care merg pe procente”, a spus cel poreclit „Procurorul”, la TV Telekom Sport.

Citeste si articolul   Anuntul de ultima ora facut de marile magazine si hypermarket-uri din Romania: Auchan, Carrefour, Cora, Lidl, Kaufland, Mega Image, Metro Cash & Carry, etc