Press "Enter" to skip to content

Reactie FABULOASA a ducesei Kate la intalnirea cu Simona Halep. Momente ISTORICE pentru Romania!

Momente magice dupa castigarea trofeului de la Wimbledon de catre campioana noastra.

Simona Halep, „regina” Wimbledonului, aclamata de Ducesa Kate. Sportiva noastra si-a trait visul cu ochii ieri, castigand mult ravnitul trofeu de la Wimbledon, facand astfel istorie in Romania.

S-a impus in fata Serenei Williams cu 6-2, 6-2 iar succesul sau rasunator a fost aplaudat si apreciat chiar si la loja regala, unde ducesele Kate Middleton si Meghan Markle s-au ridicat in picioare la final.

Simona Halep, „regina” Wimbledonului, aclamata de Ducesa Kate

Simona Halep, regina Wimbledonului, aclamata de Ducesa Kate

Simona si-a dorit de foarte mult timp ca Ducesa Kate sa fie prezenta la un meci de-al ei, iar ieri si acest vis a devenit realitate.

Mai mult, dupa terminarea meciului si acceptarea premiului, Simona a avut parte de un moment fabulos, pe care cu siguranta nu-l va uita niciodata si-l va pretui intotdeauna.

Halep a cunoscut-o personal pe sotia printului mostenitor, William si viitoarea Regina a Marii Britanii, dupa discursul in care a recunoscut ca este emotionata de prezenta regalitatilor.

A fost invitata in loja regala iar acolo campioana noastra a facut o scurta reverenta, iar ducesa Kate Middleton a felicitat-o pentru titlul cucerit.

„Ai jucat foarte bine! Ți-ai depășit temerile. Ai făcut un joc incredibil. A fost cu adevărat extraordinar! Savurează acest moment, bucură-te de sărbătoare!”, i-a spus intr-un mod extrem de relaxat Kate Middleton.

Loading...

Comments are closed.