Press "Enter" to skip to content

Prodanca si Reghe au DIVORTAT in secret? Adevarul despre pumnul dat lui Alexa e ALTUL!

In weekend, victoria Simonei Halep la Wimbledon a fost umbrita de un pumn. Celebrul pumn dat de impresara fotbalistilor lui Dan Alexa.

Anamaria Prodan si Reghe au divortat in secret?! Conform click.ro, cei doi nu mai formeaza un cuplu de cateva luni. Sursa citata sustine ca cei doi au divortat in secret si ca fiecare ar avea o relatie. Anamaria Prodan ar fi cuplata, tot in secret, cu Dan Alexa, in timp ce Laurentiu Reghecampf ar avea si el o iubita.

Anamaria Prodan ar fi o femeie libera ‘de contract’ de cateva luni bune. Motiv pentru care toata lumea speculeaza ca pumnul a fost dat intr-o criza de gelozie. Cu toate astea, impresara a negat orice relatie amoroasa cu Dan Alexa in toate aceste luni, nu doar dupa scena din weekend.

Anamaria Prodan si Reghe au divortat in secret?!

Weekendul acesta, toata lumea a vazut pumnul pe care Anamaria Prodan i l-a dat lui Dan Alexa. Cei doi se aflau in receptia hotelului, dupa finala meciului Astra Giurgiu-FC Botoşani care s-a încheiat cu rezultatul de 2-2.

Motivul geloziei Anamariei Prodan a fost o tanara pe nume Andrada. Bruneta a fost si ea prezenta la meci, dar in tribune. Aceasta ar fi actuala iubita oficiala a lui Dan Alexa care l-a asteptat pana dupa meci. Bruneta apare si ea in clipul video in care Dan Alexa se face ca ploua dupa ce si-a luat un pumn in gura.

Se pare ca Anamaria Prodan stia ca intre Dan Alexa si bruneta nu mai e nimic. Si faptul ca Andrada l-a asteptat dupa meci, sa plece impreuna, si ea a plecat singura, a infuriat-o. Orbita de nervi si gelozie, i-ar fi dat un pumn. Nu se stie exact data la care Prodanca si Reghe a divortat, dar ar fi oameni liberi.

Loading...

Comments are closed.