Press "Enter" to skip to content

Noi informaţii legate de starea de sănătate a cântăreţului Mihai Constantinescu și motivul șocant pentru care Anastasia Lazariuc nu vrea să-l viziteze la spital

Surse medicale au declarat pentru MEDIAFAX că starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu este în continuare „staţionară”,nefiind înregistrată nicio evoluţie în acest sens. Potrivit aceleiaşi surse, artistul e încă internat la Spitalul Floreasca „în stare gravă, la fel de rea, vegetativă”.

Surse medicale au precizat că Mihai Constantinescu se află în continuare internat la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca din. Capitală, într-o stare extrem de delicată, fiind ţinut pe aparate. „E în stare gravă, la fel de rea, înţeleg că vegetativă. Încă e ţinut pe aparate. (…). E staţionar acum, starea sa nu a evoluat nici în bine, nici în rău”, spun sursele medicale.

Cântăreţul Mihai Constantinescu, în vârstă de 73 de ani, a fost dus la Spitalul Floreasca din. Capitală pe 13 mai, în urma unui stop cardio-respirator, el fiind internat în unitatea spitalicească de mai bine de trei săptămâni.

Mihai Constantinescu şi-a anulat în luna martie câteva concerte din cauza stării de sănătate, fiind cunoscut de multă vreme cu probleme cardiace.

În anul 2008, Mihai Constantinescu a fost supus unei intervenţii chirurgicale la Secţia Clinică Chirurgie. Cardiovasculară din cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare şi Transplant Târgu. Mureş, cu diagnosticul stenoză aortică strânsă, cardiopatie valvulară, insuficienţă mitrală gradul 3/4, insuficienţă tricuspidiană gradul 2, hipertensiune pulmonară medie. În anul 2017, artistul a fost supus unei noi intervenţii chirurgicale, după ce valva mitrală a avut o disfuncţie.

Motivul șocant pentru care Anastasia Lazariuc nu vrea să-l viziteze pe Mihai Constantinescu la spital

Viața artistului atârnă de un fir de ață, iar fosta lui parteneră de scenă, Anastasia Lazariuc, despre care s-a vehiculat că a fost chiar amanta lui, nu a venit până acum la spital ca să-l vadă.

În ultima vreme, au tot existat zvonuri conform cărora Mihai Constantinescu ar urma să fie mutat la o clinică din străinătate pentru mai multe investigații medicale. Fosta soție a artistului a mărturisit însă că starea precară de sănătate a lui Mihai. Constantinescu nu-i permite acestuia să fie mutat de la Spitalul Floreasca din Capitală.

Între timp, toată lumea se întreabă de ce Anastasia Lazariuc, fosta lui parteneră de scenă nu vine la spital ca să-l vadă.

Se pare că ea suferă în tăcere pentru fostul iubit și ocolește Spitalul. Floreasca, unde acesta este internat, pentru că nu vrea să dea ochii cu prima soție a acestuia, Mihaela, de care l-a despărțit.

În vreme ce între ea și Simona, actuala parteneră a cântărețului, nu-s probleme, cu fosta n-a îngropat securea războiului.

”Anastasia se interesează mereu de starea lui Mihai și speră să se facă bine. Se roagă pentru el, dar nu va merge să-l viziteze la spital”, a declarat o cunoștință comună a celor doi.

Loading...

Comments are closed.