Press "Enter" to skip to content

Prima reacție a lui Laurențiu Reghecampf după ce Anamaria Prodan l-a lovit cu pumnul pe Dan Alexa. Soțul impresarei rupe tăcerea: „Tocmai am terminat…”

Laurențiu Reghecampf a făcut prima declarație după ce soția lui, Ana-Maria Prodan, a fost filmată lovindu-l pe Dan Alexa în față. Ce reacție a avut soțul impresarei.

Imaginile cu Anamaria Prodan lovindu-l în față cu pumnul pe Dan Alexa au făcut înconjurul internetului. După meciul Astra Giurgiu – FC Botoșani, impresara și antrernorul au fost surprinși purtând o discuție aprinsă, iar ea i-a o corecție neașteptată fotbalistului.

În ultimii ani, au tot existat zvonuri despre o posibilă relație între cei doi, mai ales că Dan Alexa a divorțat de soție, iar femeia cu care acesta a fost căsătorit a rupt orice legătură cu impresara. Cu toate acestea, cei doi au spus că între ei nu este mai mult decât o relație strict profesională.

Prima reacție a lui Laurențiu Reghecampf

Soțul Anamariei Prodan a preferat să nu comenteze subiectul, spunând că nu știe ced s-a întâmplat între ea și Dan Alexa.

„Ce s-a întâmplat? Nu știu, eu tocmai am terminat antrenamentul. Habar nu am… cu cine? Cu Alexa? Nu știu, vreau să văd imaginile. Ce vreți de la mine dacă nu știu nimic?”, a declarat Laurențiu Reghecampf pentru Cancan.

Loading...

Comments are closed.