Patru tineri români s-au stins într-un accident groaznic, în Italia. Cel mai mic avea doar 14 ani

Nenorocire mare, azi dimineaţă, în Italia. Patru tineri români cu vârste de 14, 17, 19 şi 35 de ani au murit într-un groaznic accident rutier la Sant’Andrea, în provincia Forli – Cesena.

Presa din Peninsulă scrie că maşina în care se aflau cei patru tineri români, un Seat Leon, s-a răsturnat într-un șanț în via Dismano în Sant’Andrea, după ce şoferul de 35 de ani a pierdut controlul volanului.

Impactul a fost atât de puternic încât toţi cei patru băieţi, rezidenţi în provincia Forlì – Cesena, între care doi minori, au murit pe loc.

Patru tineri români cu vârste de 14, 17, 19 şi 35 de ani au murit într-un groaznic accident rutier la Sant’Andrea, în provincia Forlì - Cesena

Patru tineri români au murit pe loc într-un accident teribil în Italia, provincia Forlì – Cesena
Accidentul s-a produs în această dimineaţă, în jurul orei 6.00. Niciunul dintre ei nu a scăpat cu viaţă. Echipajele de prim ajutor venite la faţa locului nu au putut decât să constate decesul.

Maşina în care se aflau cei patru tineri români, un Seat Leon, s-a răsturnat într-un șanț în via Dismano în Sant’Andrea

Pompierii au reuşit să scoată trupurile neînsufleţite ale tinerilor dintre fiarele controrsionate abia după o oră de la producerea tragediei, în jur de 7.00 dimineaţa.

Citeste si articolul   Cutremur in Romania, in aceasta dimineata.

După ce au reconstituit dinamica accidentului, poliţiştii au anunţat ca posibile cauze ale tragediei viteza excesivă şi faptul că şoferul ar fi adormit la volan.

Poliţiştii au anunţat ca posibile cauze ale tragediei viteza excesivă şi faptul că şoferul ar fi adormit la volan

Maşina ar fi lovit un parapete aflat pe marginea drumului, după care s-ar fi răsturnat într-un şanţ.