Horoscop zilnic, 12 iulie 2019. Vinerea neagra: Doua zodii se vor prabusii, una este in prag de despartire

Horoscopul zilnic din 12 iulie 2019 aduce vești noi despre nativii Zodiacului.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 12 iulie 2019 Berbec

Berbecii sunt mânați de avânt şi de ambiţie în abordarea unor dorinţe, planuri, scopuri sau idealuri de progres şi afirmare în plan profesional sau social. Atenţie însă la responsabilităţile părinteşti sau la satisfacerea unor plăceri care îi pot face pe nativi să cheltuiască mult peste puterile lor financiare, de unde şi nevoia de a recurge la artificii sau la împrumuturi şi artificii în vederea obţinerii sumelor necesare. De asemenea, Berbecii pot înceapă să facă investiții pe termen lung, cu sprijinul partenerului de viață.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 12 iulie 2019 Taur

Taurii n-au scăpat de predispoziția pe care o au pentru scandal. Vor să tranșeze odată pentru totdeauna o situație care le-a provocat amar și încurcătură în ce privește relațiile profesionale. Horoscopul zileu de 12 iulie le recomandă să nu se lase mânați de orgoliu, deoarece pot rupe rupe relații vechi și pot fi puși într-o lumină nefavorabilă. Cuadratura Uranus- Marte le va aduce surprize de proporții și răsturnări de situație la care nu se așteptau. Succesul în negocieri, dr și ân plan sentimental se lasă așteptat.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 12 iulie 2019 Gemeni

Tot ce-i frumos se încheie, din păcate, şi la un astfel de final de drum ai ajuns şi tu azi. Trebuie să-ţi iei rămas bun de la o stare de lucruri care ţi-a oferit bucurie, o vreme, de la o persoană care a însemnat ceva pentru sufletul tău sau doar de la o binefăcătoare senzaţie de linişte care îţi va lipsi enorm de acum înainte.

Nimic nu e veşnic, mai ales lucrurile bune care aduc fericire, deci nu te crampona de ceva care se apropie de sfârşit. Vei trece la o altă etapă care poate veni cu altceva nou şi poate la fel de bun, deci spune adio trecutului!

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 12 iulie 2019 Rac

Racii vor putea să abordeze o chestiune salarială, de legalitate, de relaţie contractuală. Chiar dacă au mare dreptate în tot ceea ce solicită, rezolvarea nu va veni prea curând. Astfel că, negocierile, banii vor veni abia după 23 iulie sau după data de 15 august. Pe de altă parte, în relația amoroasă totul merge strună. Sunteţi în formă maximă și începeți noi activităţi în cămin. Partenerul de viaţă vă sprijină în toate demersurile.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 12 iulie 2019 Leu

Horoscopul zilei de 12 iulie le aduce în atenție nativilor din zodia Leu cuadratura Uranus/ Marte, care, pe direcţia Taur/Leu, s-a produs ultima dată în august 1940. Leii sunt puși pe excursii și relaxare, după o perioadă extrem de solicitantă. Sorele apare pe strada Leilor, astfel că urmează o perioadă încărcată cu evenimente plăcute și de succes.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 12 iulie 2019 Fecioară

Fecioarele sunt preocupate de chestiuni ce țin de regimul juridic al unui bun patrimonial, care poate angaja participarea la decizie a unei rude, a unui părinte, a întregii familii din care provine nativul. Pe de altă parte, Fecioarele sunt tentate să-și schime acum locuința sau să facă renovări masive. Posibilitățile materiale nu sunt foarte mari, așadar rămâne la latitudinea lor dacă vor accepta un împrumut financiar sau se pot descurca cu resursele pe care le au deja.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 12 iulie 2019 Balanță

Nu te amăgi singur că direcţia în care mergi e perfectă, când intuiţia îţi spune că nu e chiar aşa. Poate eşti influenţat de cineva să vâsleşti spre un punct care se va dovedi a fi mai degrabă o iluzie, decât un fapt real.

Deschide bine ochii şi nu te încrede în toate promisiunile pompoase care ţi se fac, pentru că există în preajma ta persoane care visează aiurea şi te trag şi pe tine în visul lor imposibil.

Mai bine le spui verde-n faţă că se mint singuri, pentru că tu vezi lucrurile dintr-o altă perspectivă. Nu e visul tău, deci poţi vedea realitatea cu maturitate şi poate îi tragi şi pe ei de mânecă la timp.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 12 iulie 2019 Scorpion

Din 12 iulie, după ora 18:05’, pentru nativii zodiei Scorpion intră în calcul chestiuni băneşti cu tentă oficială prin conţinut (facturi, contracte) sau prin relaţia pe care nativii o vor stabili cu instituţiile statului. Pe de altă part, se întrevede posibilitatea de a porni o afacere, de a cere bani de la o rudă mai înstărită. Urmează o perioadă în care vă veți pune pe picioare!

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 12 iulie 2019 Săgetător

Din 12 iulie, după ora 18:05’, Luna îşi va începe tranzitul în sectorul zodiacal natal şi le va da Săgetătorilor un sprijin util prin energie, vitalitate şi optimism. Este momentul să primiţi un ajutor financiar nesperat şi să reuşiţi să începeţi o activitate laborioasă, la care visați de mult. Persoana iubită devine cam cicălitiare și nu vă susține ideile. Atenție la escaladarea conflictelor.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 12 iulie 2019 Capricorn

Din 12 iulie, după ora 18:05’, nativii zodiei Capricorn simt nevoia de a şti „pe ce se bazează” în această etapă de viaţă. Atenţie însă la tot ce se întâmplă vineri, 12 iulie 2019, în planul relaţiilor dintre părinţi şi copii, cu consecinţe băneşti sau materiale: cu cât copiii sunt mai mari sau sunt maturi cu atât mai complicat va fi de trăit şi rezolvat momentul de către părinţii în vârstă. Pe de altă parte, o persoană pe care o cunoaşteţi întâmplător vă dezvăluie câteva din secretele sale de afaceri şi vă stimulează să porniţi o mică afacere. E momentul să puneți în practică tot cea ți acumulat până acum!

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 12 iulie 2019 Vărsător

Din 12 iulie, după ora 18:05’, se poate pune o problemă de moralitate, de onestitate sau de corectitudine în relaţiile Vărsătorilor cu prietenii. Cei care sunt trași la răspundere pentru acțiuni mai vechi au acum ocazia de spune franc și răspicat adevărul. Pe de altă parte, Vărsătorii vor fi cei care vor pune la zid oameni și vor cere explicații pertinente. Este momentul adevărului de toate părțile, indiferent de consecințe!

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 12 iulie 2019 Pești

Din 12 iulie, după ora 18:05’, Peștii pun accent pe accent pe carieră, iar interesul nativilor va fi sporit pentru imagine, succes, ascensiune profesională. Sunteţi hotărâti să începeţi o viaţă nouă şi să intraţi afaceri. Rămâne de văzut dacă pe cont propriu sau alături de cineva pe care îl/o consideră de încredere. Șansa banilor e de partea nativilor din zodia Pești.

Loading...